Täytetyt uunipaprikat
Helppo ruoka syntyy kun täytät puolitetut paprikat maukkaalla täytteellä.
4 annosta30 - 60 min98,5 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 4eriväristä paprikaa
Täyte
- 2rklöljyä
- 1 1/2dlPirkka pitkäjyväistä riisiä
- 4dlvettä
- 1/2lihaliemikuutiota
- 2dlPirkka maissia (pakaste)
- 1tlk(280 g)Pirkka herkkusieniviipaleita
- 150gPirkka saunapalvikinkkua
- 1/2dlruohosipulia hienonnettuna
- 2tloreganoa
- 1 1/2dlemmentalia raastettuna
Päälle
- 2dlemmentalia raastettuna
Valmistus
30 - 60 min- Halkaise paprikat. Poista siemenet ja kanta. Nosta paprikanpuolikkaat voideltuun uunivuokaan.
- Kuumenna öljy kasarissa, lisää riisi ja kuullota pari minuuttia. Lisää vesi ja lihaliemikuutio. Anna riisin hautua kypsäksi miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
- Lisää maissi, valutetut herkkusienet ja suikaloitu palvikinkku. Mausta ruohosipulilla ja oreganolla. Sekoita joukkoon juustoraaste. Tarkista maku.
- Täytä paprikat riisiseoksella ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa aterian lisäkkeenä tai leivän ja salaatin kanssa pikkulämpimänä.
Kategoriat
Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 98,5 kcal412 kJ
- Proteiinia 4,86 g
- Hiilihydraatteja9,86 g
- Rasvaa4,52 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Hhyvä ruoka.