Täytteitä cocktailpiirakoille
Täytetyt cocktailpiirakat maistuvat brunssilla ja iltapalana.
alle 30 min0 kcal / 100 g
Ainekset
Katkaraputäyte 20 piirakalle
- 200gkatkarapuja
- 150gcrème fraîchea (ranskankerma)
- 1/2dltilliä hienonnettuna
- 1tlsinappia
- 1/4tlsitruunapippuria
- tillinoksia
Savuporotäyte 20 piirakalle
- 100gkylmäsavuporoa
- 200gyrtti-pippurituorejuustoa
- 1dlkurpitsapikkelsiä
- 5kirsikkatomaattia
- persiljaa
Valmistus
alle 30 min- Sulata katkaravut ja valuta ne huolellisesti. Jätä osa katkaravuista koristelua varten. Sekoita ravut ranskankerman joukkoon. Mausta seos tillillä, sinapilla ja sitruunapippurilla. Levitä kypsille, jäähtyneille piirakoille runsaasti täytettä. Koristele katkaravuilla ja tillinoksilla.
- Leikkaa savuporo aivan pieneksi silpuksi. Sekoita porosilppu tuorejuuston joukkoon. Lisää pikkelsi. Levitä kypsille, jäähtyneille piirakoille runsaasti täytettä. Jaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Koristele piirakat tomaattilohkoilla ja persiljalla.
Kategoriat
Ravintosisältö per 100 g
- 0 kcalNaN kJ
- Proteiinia NaN g
- HiilihydraattejaNaN g
- RasvaaNaN g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Kahteen kertaan tehty nämä täytteet ja katkaraputäyte epäonnistunut molemmilla kerroilla. Vaikka valuttaisi kuinka, menee täyte katkarapumaidoksi. Ehkä jotain muuta seuraavaksi.
Tryer, harmillista kuulla, että täyte on ollut vetistä. Katkaravut on hyvä valuttaa huolellisesti ja tarvittaessa hieman painella kuivaksi. Täyte on hyvä lisätä jäähtyneiden cocktailpiirakoiden päälle. Palautteesi välittyy reseptien tekijöille.