• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Täytteitä cocktailpiirakoille

Täytteitä cocktailpiirakoille
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

Katkaraputäyte 20 piirakalle

    • 200gkatkarapuja
    • 150gcrème fraîchea (ranskankerma)
    • 1/2dltillisilppua
    • 1tlsinappia
    • 1/4tlsitruunapippuria
    • tillinoksia

Savuporotäyte 20 piirakalle

    • 100gkylmäsavuporoa
    • 200gyrtti-pippurituorejuustoa
    • 1dlkurpitsapikkelsiä
    • 5kirsikkatomaattia
    • persiljaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata katkaravut ja valuta ne huolellisesti. Jätä osa katkaravuista koristelua varten. Sekoita ravut ranskankerman joukkoon. Mausta seos tillillä, sinapilla ja sitruunapippurilla. Levitä kypsille, jäähtyneille piirakoille runsaasti täytettä. Koristele katkaravuilla ja tillinoksilla.
  2. Leikkaa savuporo aivan pieneksi silpuksi. Sekoita porosilppu tuorejuuston joukkoon. Lisää pikkelsi. Levitä kypsille, jäähtyneille piirakoille runsaasti täytettä. Jaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Koristele piirakat tomaattilohkoilla ja persiljalla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcal kJ
  • Proteiinia g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1