• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lohileivokset

Lohileivokset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 annosta
  • yli 60 min
  • 205 kcal / annos (115g)

Ainekset

12 annosta
    • 24viipalettavehnäpaahtoleipää

Täyte

Päälle

Koristeluun

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa kirjolohiviipaleet pieniksi kuutioiksi. Sulata ja valuta katkaravut. Hienonna tilli. Sekoita täytteen ainekset keskenään.
  2. Leikkaa leipäviipaleista pois reunat. Lado puolet leipäviipaleista matalaan vuokaan tai alumiinifolion päälle tiiviisti kiinni toisiinsa. Levitä leipien päälle täyte ja lado loput leipäviipaleet täytteen päälle.
  3. Peitä vuoka foliolla tai kääri leivät tiiviisti folioon. Nosta leivät kylmään kevyen painon alle ja anna maustua muutamia tunteja tai yli yön.
  4. Pehmennä sulatejuusto ranskankermalla ja levitä seos leipien päälle. Koristele leivät tillillä, ohuiksi leikatuilla kirjolohiviipaleilla, katkaravuilla ja sitruunapaloilla. Nosta leivät tarjoiluvadille lastaa apuna käyttäen.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos haluat leivistä pienempiä (24 kpl), leikkaa ne veitsellä keskeltä kahtia ja lisää vasta sitten koristeet.

Ravintosisältö perannos 115g100 g

  • 205 kcal858 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja15,3 g
  • Rasvaa11,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3