Waldorfin leivät
Waldorfin salaatista tutut maut hurmaavat cocktailpaloissa.
- 16 kpl
- alle 30 min
- 114 kcal / annos (50g)
Ainekset
16 kpl
- 2patonkia
- öljyä
- 1valkosipulinkynsi
Täyte
- 1/2dlcrème fraîchea (ranskankerma)
- 1/2dlmajoneesia
- 2lehtisellerin vartta
- 3/4dlsuolapähkinöitä
- 1/2hapahkoa omenaa
- 1rklpersiljaa
- 2tlsinappia
- 1tlsitruunanmehua
- ripaussokeria
Koristeeksi
- paahdettua sipulia
- herneenversoja
Valmistus
alle 30 min- Viipaloi patonki viistoiksi viipaleiksi. Voitele öljyllä. Halkaise valkosipulin kynsi ja hiero sitä patonkiviipaleille mausteeksi. Paahda leipäpaloja 200-asteisessa uunissa noin 6-8 minuuttia.
- Huuhtele lehtiselleri. Kuutioi varret. Rouhi suolapähkinät.
- Sekoita keskenään ranskankerma, majoneesi, sitruunanmehu, hienonnettu persilja ja sinappi. Mausta ripauksella sokeria. Lisää lehtisellerit ja suolapähkinät. Kuutioi joukkoon puolikas pesty omena.
- Lusikoi patonkiviipaleille täytettä. Koristele herneenversoilla ja paahdetulla sipulilla.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet
Ravintosisältö per annos 50g100 g
- 114 kcal477 kJ
- Proteiinia 3 g
- Hiilihydraatteja12 g
- Rasvaa6 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi