Teriyakilohta ja paistettua riisiä
Noin 4,70€/annos.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(n. 600 g)Pirkka Parhaat Benella -kirjolohifileetä
- 2rklteriyakikastiketta
- 1(100 g)sipuli
- 2(150 g)porkkanaa
- 2rklöljyä
- 150gsokeriherneitä
- 1rklraastettua inkivääriä
- 8dlkeitettyä riisiä
- 2rklsoijakastiketta
- 2rklosterikastiketta
- tuoretta korianteria
Valmistus
alle 30 min- Poista lohesta nahka ja paloittele lohi. Laita lohikuutiot kulhoon ja kääntele joukkoon teriyakikastike. Anna maustua.
- Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja suikaloi porkkanat.
- Kuumenna öljy pannulla. Lisää sipulit ja porkkanat sekä sokeriherneet ja inkivääri. Paista koko ajan käännellen muutaman minuutin ajan.
- Sekoita riisi haarukan avulla irtonaiseksi. Lisää riisi pannulle ja jatka paistamista, kunnes se ruskistuu. Lisää mausteet ja kääntele sekaisin. Kuumenna vielä.
- Paista lohipalat pannulla tilkassa öljyä nopeasti kypsiksi. Tarjoa paistetun riisin kanssa. Viimeistele korianterilla.
Tiesitkö että...
Vinkki! Paistettuun riisiin sopii niin jasmiini, basmati- kuin pitkäjyväinen keitetty riisikin. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Tein ja hyvää oli. Osterikastikkeen tilalla käytin kalakastiketta ja laitoin sitä pikkuisen vähemmän.
Tänään testataan, vaikuttaa herkulliselta.
Oikein hyvä resepti
On hyvänköinen annos ja varmaan terveelinen