• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Teriyakilohta ja paistettua riisiäTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Teriyakilohta ja paistettua riisiä

Noin 4,70€/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 2rklteriyakikastiketta
    • 1(100 g)sipuli
    • 2(150 g)porkkanaa
    • 2rklöljyä
    • 150gsokeriherneitä
    • 1rklraastettua inkivääriä
    • 8dlkeitettyä riisiä
    • 2rklsoijakastiketta
    • 2rklosterikastiketta
    • tuoretta korianteria

Valmistus

alle 30 min
  1. Poista lohesta nahka ja paloittele lohi. Laita lohikuutiot kulhoon ja kääntele joukkoon teriyakikastike. Anna maustua.
  2. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja suikaloi porkkanat.
  3. Kuumenna öljy pannulla. Lisää sipulit ja porkkanat sekä sokeriherneet ja inkivääri. Paista koko ajan käännellen muutaman minuutin ajan.
  4. Sekoita riisi haarukan avulla irtonaiseksi. Lisää riisi pannulle ja jatka paistamista, kunnes se ruskistuu. Lisää mausteet ja kääntele sekaisin. Kuumenna vielä.
  5. Paista lohipalat pannulla tilkassa öljyä nopeasti kypsiksi. Tarjoa paistetun riisin kanssa. Viimeistele korianterilla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Paistettuun riisiin sopii niin jasmiini, basmati- kuin pitkäjyväinen keitetty riisikin. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 28 arvostelua