Tex Mex nyhtöpossutaco ja tuoretomaattisalsaReseptin teki kumppani

Tex Mex nyhtöpossutaco ja tuoretomaattisalsa

Resepti: Harri Syrjänen

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 400gnyhtöpossua
    • 1psPirkka tacomausteseosta
    • 1pktmini soft taco
    • 4rkltuoresalsaa

Tuoretomaattisalsa

    • 4isoa tomaattia
    • 1/2punasipuli
    • 1/2kurkku
    • 1punainen chili hienonnettuna
    • 1sitruunan mehu + kuori
    • 1dlrypsiöljyä
    • 2rklsokeria
    • 1tlsuolaa
    • tuoretta korianteria

Valmistus

yli 60 min
  1. Poista tomaateista sisukset ja kuutioi hedelmäliha pieneksi.
  2. Hienonna kuorittu punasipuli, leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi.
  3. Sekoita salsan ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa noin 2 tuntia.
  4. Lämmitä nyhtöpossu ja mausta mausteseoksella.
  5. Täytä taco nyhtöpossulla ja laita päälle tuoresalsaa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua