Tex Mex nyhtöpossutaco ja tuoretomaattisalsa
Nyhtöpossutaco ja tuoretomaattisalsa maistuvat herkulliselta yhdessä. Resepti: Harri Syrjänen
- 4 annosta
- yli 60 min
Ainekset
4 annosta
- 400gnyhtöpossua
- 1pktmini soft taco
- 4rkltuoresalsaa
Tuoretomaattisalsa
- 4isoa tomaattia
- 1/2punasipuli
- 1/2kurkku
- 1punainen chili hienonnettuna
- 1sitruunan mehu + kuori
- 1dlrypsiöljyä
- 2rklsokeria
- 1tlsuolaa
- tuoretta korianteria
Valmistus
yli 60 min- Poista tomaateista sisukset ja kuutioi hedelmäliha pieneksi.
- Hienonna kuorittu punasipuli, leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi.
- Sekoita salsan ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa noin 2 tuntia.
- Lämmitä nyhtöpossu ja mausta mausteseoksella.
- Täytä taco nyhtöpossulla ja laita päälle tuoresalsaa.
Kategoriat
Teemat Ruokalajit Pääraaka-aineet
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi