• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tilli-perunavuoka

Tilli-perunavuoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 107 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1ps(500 g)Pirkka peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • 1ruukkutilliä
    • 1 1/2dl(n. 100 g)Pirkka maustekurkkuviipaleita
    • 1tlk(2 dl)Pirkka kasvirasvasekoitetta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Levitä puolet peruna-sipulisekoituksesta voideltuun uunivuokaan. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria.
  2. Ripottele pinnalle hienonnettu tilli ja maustekurkkuviipaleet. Levitä vuokaan loput perunat ja mausta ne suolalla ja pippurilla.
  3. Kaada päälle kasvirasvasekoite. Paista 200-asteisessa uunissa noin 40-50 minuuttia. Koristele vuoka tillinoksilla. Tarjoa esimerkiksi kalaruoan lisäkkeenä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 107 kcal446 kJ
  • Proteiinia2,2 g
  • Hiilihydraatteja14,5 g
  • Rasvaa4,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1