• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Tomaattinen jauheliha-kaalipataTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tomaattinen jauheliha-kaalipata

Tomaattinen jauheliha-kaalipata hautuu hiljalleen meheväksi ja maku paranee uudelleen lämmitettäessä. Noin 0,95€/annos.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön. Hienonna sipuli ja suikaloi kaali.
  2. Kuumenna öljy isossa kattilassa tai padassa ja lisää siihen tomaattipyree ja paprikajauhe. Paista hetki ja lisää sitten sipuli.
  3. Kuullota sipuli miedolla lämmöllä ja lisää jauheliha. Paista sekoittaen, kunnes jauheliha alkaa kypsyä.
  4. Kaada joukkoon tomaattimurska ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää mausteet sekä suikaloitu kaali. Sekoita hyvin ja peitä kannella
  5. Anna padan hautua hiljalleen noin 30 minuuttia välillä sekoittaen. Tarjoa lisäksi keitettyä riisiä tai ohraa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 27 arvostelua