Tomaattinen kaurattoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tomaattinen kauratto

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Helppo kauratto valmistuu yhdessä pannussa tomaattirisoton tapaan kaura ateria-aineksista. Hauduta kaurattoa rauhassa, jotta saat kesytettyä kauran pehmeämmäksi. Mozzarella, tomaatit ja basilika viimeistelevät annoksen.
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

6 annosta
1/2 ps (à 200 g)
 
tai
2 tl
 
tai
1 rkl
 
rypsiöljyä
tai
6 dl
 
vettä
tai
1 ps (250 g)
 
Myllärin Kasvis kaura ateria-ainesta
tai
1 prk (500 g)
 
tai
1 tl
 
tai
1/4 tl
 
mustapippuria
tai

Lisäksi

1 rs (250 g)
 
tai
1 ps (200 g/125 g)
 
tai
1/2 ruukkua
 
basilikaa
tai

Ravintosisältö

Energia
423 kJ / 102 kcal
Rasva
3,6 g
josta tyydyttynyttä
1,3 g
Hiilihydraatit
11,6 g
josta sokereita
3,3 g
Proteiini
4,4 g
Suola
0,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Kuullota sipuleita hetki öljyssä isossa paistinpannussa tai paistokasarissa. Lisää valkosipulimurska sekoittaen. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää kaura ateria-aines ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 20 minuuttia. Sekoita välillä.

Sekoita joukkoon tomaattimurska, juustokumina ja mustapippuri. Anna hautua 10 minuuttia.

Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi.Lisää valmiin kaurarisoton päälle revittyä mozzarellajuustoa sekä kirsikkatomaatteja ja tuoretta basilikaa.

Voit käyttää pakastetun sipulin tilalla tuoretta sipulia. Valkosipulimurskan voi korvata kahdella valkosipulinkynnellä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Plussa-etu −20 %
    Pirkka suomalainen sipulikuutio 200g pakaste
    Plussa-kortilla
    Etuhinta 3,00/5 kpl
    3,00/kg
    Ilman Plussa-korttia 0,75/kpl (3,75/kg)
  • Pirkka valkosipulimurska 120g
    Hinta 2,79/kpl
    23,25/kg
  • Pirkka rypsiöljy 450ml
    Hinta 2,25/kpl
    5,00/l
  • Pirkka tomaattimurska 500 g
    Hinta 0,69/kpl
    1,38/kg
  • Pirkka juustokumina 23g jauhettu
    Hinta 0,85/kpl
    36,96/kg
  • Pirkka mustapippuri kokonainen 75g
    Hinta 1,99/kpl
    26,53/kg
  • Pirkka suomalainen kirsikkatomaatti 250g
    Hinta 3,69/kpl
    14,76/kg
  • Plussa-etu −10 %
    Pirkka mozzarella 200g/125g
    Plussa-kortilla
    Etuhinta 4,00/3 kpl
    10,67/kg
    Ilman Plussa-korttia 1,49/kpl (11,92/kg)
  • Pirkka suomalainen basilika ruukussa
    Hinta 1,29/kpl
  • Valkoliekki Valkosipulimurska 175g
    Hinta 3,95/kpl
    22,57/kg
  • Spice Up! Valkosipulitahna 110g
    Hinta 2,45/kpl
    22,27/kg
  • Pirkka rypsiöljy 900ml
    Hinta 3,99/kpl
    4,43/l
  • Keiju rypsiöljy 0,5l
    Hinta 2,15/kpl
    4,30/l
  • Petti hieno tomaattimurska 400g
    Hinta 1,79/kpl
    4,48/kg
  • Mutti tomaattimurska 400g
    Hinta 0,99/kpl
    2,47/kg
  • Pirkka Luomu juustokumina 27g
    Hinta 2,55/kpl
    94,44/kg
  • Santa Maria Juustokumina, purkki 33g
    Hinta 1,79/kpl
    54,24/kg
  • Pirkka mustapippuri 21g kokonainen
    Hinta 0,85/kpl
    40,48/kg
  • Meira Mustapippuri 60g kokonainen
    Hinta 2,45/kpl
    40,83/kg
  • Pirkka Luomu suomalainen kirsikkatomaatti 250g
    Hinta 5,99/kpl
    23,96/kg
  • Pirkka kirsikkatomaatti 250g 1lk ulkomainen
    Hinta 1,35/kpl
    5,40/kg
  • Pirkka mozzarella 280g/125g laktoositon
    Hinta 2,09/kpl
    16,72/kg
  • Castelli Mozzarella Burrata 125 g
    Hinta 3,55/kpl
    28,40/kg
  • Järvikylä basilika rkk FI
    Hinta 1,89/kpl
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,8 (45 arviota)

  • aloitteleva kokkailija
    2 vuotta sitten
    onko tl lyhenne tölkille?
  • K-Kuluttajapalvelu
    2 vuotta sitten
    aloitteleva kokkailija, tl on lyhenne teelusikalle. Tölkin lyhenne on tlk.