Halloumipasta
- Annosmäärä4–5 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Paras pasta syntyy kun yhdistät uunissa paahdetut tomaatit, suolaisen halloumijuuston ja reilusti basilikaa. Helppo uunipasta pelastaa arjen kiireessä. Noin 2,40€/annos.*
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
4–5 annosta
2 rs (à 250 g) | tai |
2 | valkosipulinkynttä hienonnettuna tai |
3 rkl | tai |
1 rkl | tai |
1/4 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
1 pkt (250 g) | tai |
300 g | tai |
1 ruukku | tuoretta basilikaa hienonnettuna tai |
Valmistus
30 - 60 min
Pane pestyt tomaatit uunivuokaan. Pyörittele joukkoon valkosipuli, öljy, balsamico, suola ja pippuri. Paista 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
Kuutioi halloumi. Levitä kuutiot leivinpaperin päälle uunipellille. Jätä toiseen reunaan tilaa uunivuoalle.
Nosta tomaatit vuoassa halloumien viereen pellille. Jatka paistamista vielä 15–20 minuuttia, kunnes juusto on saanut väriä ja tomaatit pehmenneet.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä (2 l vettä + 1 tl suolaa). Valuta pasta.
Sekoita halloumikuutiot, pasta ja basilika vuoassa tomaattien joukkoon. Tarjoa heti.
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 03/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,7(82 arviota)
- alle 30 min3,9(63 arviota)
- yli 60 min4,0(65 arviota)
- yli 60 min4,1(48 arviota)
- yli 60 min4,3(57 arviota)
- 30 - 60 min4,7(7 arviota)
- 30 - 60 min3,6(30 arviota)
- yli 60 min3,4(45 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,5 (215 arviota)
- Hjallis6 kuukautta sittenHalloumi on koukuttavaa, mutta ateria oli kuivahko, joten lisäsin vihreää pestoa lautaselle.
- Kokki37 kuukautta sittenMielettömän hyvää ja nopea tehdä.
- HS11 kuukautta sittenAivan kelvollinen
- Kotikokkailija1 vuosi sittenTodella hyvää ja helppo tehdä. Ja ihana tuoksu.
- Kirsikka1 vuosi sittenHelppo kasvisruoka, itse lisäsin lorauksen kermaa ja pippuria ym. mausteita, täälläkin teini-ikäiselle tytölle maistui 👍
- Sinkkusiiri1 vuosi sittenHei, resepti kuulostaa ihanalta!!! :) mietin yksin asuvana, toimiiko tämä pakastettuna?
- K-Kuluttajapalvelu1 vuosi sittenSinkkusiiri, halloumipasta on parhaimmillaan heti tarjoiltuna. Halutessaan halloumipastaa voi pakastaa, mutta kannattaa huomioida, että ruoan rakenne kärsii pakastamisesta jonkin verran. Tuoreen basilikan voi jättää pois pakastettavasta annoksesta tai basilikaa voi lisätä ruokaan sulatuksen jälkeen.
- Perheellinen1 vuosi sittenOiken maukas resepti, lapsetkin pitivät. Ihanaa, että saatiin lasten hyväksymiin vegeresepteihin uusi tulokas. Ainoastaan halloumin paistoaika ihan pieneksi pilkottuna olisi hyvä olla hieman lyhyempi kuin 15min, nyt paistuivat vähän yli.
- Pekkis1 vuosi sittenMainio ohje. Tasapainoinen lopputulos. Helppo valmistaa.