SoijamakaronilaatikkoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Soijamakaronilaatikko

Soijarouhe-makaronilaatikko valmistetaan tummasta soijarouheesta. Perinteiseltä liha-makaronilaatikolta näyttävä laatikko maistuu koko perheelle. Noin 0,70 €/annos*

  • 6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

6 annosta

Lisäksi

Pinnalle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä makaroneja 8 minuuttia suolalla maustetussa vedessä (2 litraa vettä + 1 tl suolaa). Valuta makaronit lävikössä ja sekoita joukkoon öljy.
  2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita öljyssä. Lisää soijarouhe ja sekoittele hetki. Lisää vesi, tomaattisose ja mausteet.
  3. Sekoita laakeassa uunivuoassa makaronit ja soijarouheseos. Sekoita kaurajuoman joukkoon kananmunat ja mausteet. Kaada seos vuokaan.
  4. Levitä pinnalle juustoraaste. (Jos haluat maidottoman version, levitä pinnalle seos öljystä ja spelttihiutaleista tai korppujauhoista). Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Koristele valmis makaronilaatikko tuoreella basilikalla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit halutessasi lisätä makaronilaatikon pinnalle juustoraasteen ja korppujauhoseoksen sijaan ohuita tomaattiviipaleita. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 44 arvostelua
  • Laihduttaja22.2.2019

    Kuinka paljon koko ruoassa on kaloreita?

  • K-Kuluttajapalvelu22.2.2019

    Laihduttaja, valitettavasti tälle reseptille ei ole laskettu ravintoarvoja.

  • Minävain9.1.2019

    Ohjeessa on soijarouheen määrään liian vähän vettä, videollakin vettä lisätään huomattavasti enemmän.

  • K-Kuluttajapalvelu9.1.2019

    Minävain, resepti ja sen toimivuus on testattu K-Koekeittiössä. Veden lisäksi reseptiin tulee tomaattisosetta ja soijarouhe turpoaa lisää uunissa kaurajuoman kanssa.