• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tomaattisalsa ja vaahdotettu feta

Iloisen värikäs tomaattisalsa valmistuu hetkessä kauden mehevimmistä minitomaateista. Fetajuusto saa ihan uuden muodon, kun sen vaahdottaa yhdessä tuorejuuston kanssa. Tämä yhdistelmä toimii vaikka suolaisten vohvelien täytteenä, raikas kasvisruokakesäpäiviin!
Tomaattisalsa ja vaahdotettu feta
Reseptin takana bloggaaja
  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 2pkt(500 g)Pirkka Parhaat Red Desire -terttuminiluumutomaatteja
    • 1rklPirkka ekstra neitsytoliiviöljyä
    • 1murskattu valkosipulinkynsi
    • 1dlhienonnettua tuoretta basilikaa
    • ripaus suolaa

Fetavaahto

    • 1pkt(á 200 g)Pirkka Parhaat fetajuustoa
    • 1/2pkt(180 g)Pirkka maustamatonta tuorejuustoa
    • ripaus mustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Tomaattisalsa: Halkaise tomaatit ja sekoita kulhossa yhdessä oliiviöljyn, valkosipulin, basilikan ja suolan kanssa. Anna maustua hetki.
  2. Vaahdotettu feta: Murustele fetajuusto ja laita yhdessä tuorejuuston kanssa tehosekoittimeen. Anna käydä täysillä pari minuuttia, kunnes massa on kuohkeutunut ja on koostumukseltaan kermavaahdon kaltaista.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua