• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tomaattiset minipatongit

Tomaattiset minipatongit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 20 kpl
  • yli 60 min
  • 125 kcal / annos (55g)

Ainekset

20 kpl

Pinnalle

    • oreganoa

Valmistus

yli 60 min
  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen tomaattimehuun. Lisää joukkoon suola ja siirappi. Alusta taikinaan jauhot vähitellen ja lisää öljy loppuvaiheessa. Anna taikinan kohota peitettynä lämpimässä paikassa .
  2. Jaa taikina kahteen osaan ja leivo osista pari tankoa. Leikkaa tangot kymmeneen palaan. Leivo palat noin 15 cm:n pituisiksi, peukalon paksuisiksi potköiksi. Kierittele pötköt hiivaleipäjauhoissa ja kierrä molemmista päistä vastakkaisiin suuntiin. Nosta kierteiset pötköt pellille leivinpaperin päälle. Kohota hyvin.
  3. Ripottele pinnalle oreganoa. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Jäähdytä peittämättä.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 55g100 g

  • 125 kcal523 kJ
  • Proteiinia4 g
  • Hiilihydraatteja19 g
  • Rasvaa3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille