Tomaattiset minipatongitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tomaattiset minipatongit

  • 20 kpl
  • yli 60 min
  • 125 kcal / annos (55g)

Ainekset

20 kpl

Pinnalle

    • oreganoa

Valmistus

yli 60 min
  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen tomaattimehuun. Lisää joukkoon suola ja siirappi. Alusta taikinaan jauhot vähitellen ja lisää öljy loppuvaiheessa. Anna taikinan kohota peitettynä lämpimässä paikassa .
  2. Jaa taikina kahteen osaan ja leivo osista pari tankoa. Leikkaa tangot kymmeneen palaan. Leivo palat noin 15 cm:n pituisiksi, peukalon paksuisiksi potköiksi. Kierittele pötköt hiivaleipäjauhoissa ja kierrä molemmista päistä vastakkaisiin suuntiin. Nosta kierteiset pötköt pellille leivinpaperin päälle. Kohota hyvin.
  3. Ripottele pinnalle oreganoa. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Jäähdytä peittämättä.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 55g100 g

  • 125 kcal523 kJ
  • Proteiinia4 g
  • Hiilihydraatteja19 g
  • Rasvaa3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    0,60/kpl
  • Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    0,95/kpl
  • Himalajan karkea kristallisuola 500g
    4,15/kpl8,30/kg
  • Dansukker Vaalea Siirappi 700g
    1,85/kpl2,64/kg
  • Pirkka rypsiöljy 450ml
    1,59/kpl3,53/l
  • Pirkka rypsiöljy 900ml
    2,29/kpl2,54/l
  • Keiju rypsiöljy 1l
    3,85/kpl
  • Pirkka oregano 6g
    0,49/kpl81,67/kg
  • K-Menu Oregano 60g
    1,65/kpl27,50/kg
  • Meira oregano 5g pussi mauste
    0,51/kpl102,00/kg
  • Pirkka hiivaleipävehnäjauho 2kg
    1,95/kpl0,98/kg
  • Myllyn Paras Hiivaleipäjauho 2 kg
    2,09/kpl1,05/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille