Tonnikalapihvit
- Annosmäärä12 kpl
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
Helpot kalapihvit valmistetaan säilyketonnikalasta ja perunasosesaineksista.
- Gluteeniton
Ainekset
12 kpl
1 ps (500 g) | Pirkka perunasoseaineksia (pakaste) tai |
2 tlk (à 200/150 g) | tai |
3 | kananmunaa tai |
1/2 dl | tilliä hienonnettuna tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
Ravintosisältö
Energia | 543 kJ / 129 kcal |
Rasva | 5,9 g |
josta tyydyttynyttä | 1,8 g |
Hiilihydraatit | 8,2 g |
josta sokereita | 0,7 g |
Proteiini | 10,6 g |
Suola | 0,7 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Kaada perunasoseainekset mikronkestävään kulhoon. Peitä kulho kuvulla ja kuumenna mikrossa noin 10 minuuttia (800 W).
Valuta tonnikalat. Sekoita kulhossa sulatetut perunasoseainekset, tonnikala, kananmunat, tilli ja pippuri.
Taputtele massasta 12 pihviä. Paista pihvit pannulla rasvassa noin 3 minuuttia/puoli. Käännä pihvit varovasti lastan avulla. Tarjoa tonnikalapihvit kermaviilikastikkeen ja salaatin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −12 %Pirkka tonnikalapalat öljyssä 200g/150g MSCPlussa-kortillaEtuhinta 3,50/2 kpl11,67/kgIlman Plussa-korttia 1,99/kpl (13,27/kg)
- Järvikylä tilli ruukku SuomiEtuhinta 1,29/kplnorm. 1,59/kpl
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Pirkka kananmuna 6 kpl/ 348 gHinta 1,49/kpl4,28/kg
- Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 gHinta 1,69/kpl4,14/kg
- Pirkka suomalainen tilli ruukussaHinta 1,69/kpl
- Pirkka tilli 50gHinta 2,19/kpl43,80/kg
- Santa Maria kokonainen Mustapippuri, pussi 22gHinta 1,29/kpl58,64/kg
- Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mausteHinta 1,19/kpl44,07/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,5(8 arviota)
- alle 30 min3,5(2 arviota)
- alle 30 min3,1(44 arviota)
- alle 30 min3,9(10 arviota)
- alle 30 min3,9(44 arviota)
- alle 30 min5,0(1 arvio)
- alle 30 min4,5(59 arviota)
- alle 30 min3,4(11 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (50 arviota)
- Mikael8 päivää sittenTeen tämän Pielisen Luonnon kalaan. Ja perhe tykkää. Kolme pointtia;) 1) Kala ja rypsiöljy Suomalaista työtä ja parantaa omavaraisuutta että nuo elinkeinot ovat elivoimaisia. 2) Pikkukalaa hyödyntämällä saadaan vesistöistä haitallisia ravinteita poistettua. 3) Vähennetään tonnikalatuonnin kuljetuspäästöjä. Toki mikä tahansa muu täysin kotimainen kalasäilyke ajaa saman asian.
- Arska10 kuukautta sittenHyviä ovat.