Toscanan cannellonivuoka
Juustokastike sekä jauheliha-pinaattikastike täyttävät maukkaat cannelonit.
6 annostayli 60 min129 kcal / 100 g
Ainekset
6 annosta
- n. 1 1/2rs(à 250 g)cannelloneja
Jauheliha-pinaattikastike
- 150gtuoretta pinaattia tai
- 1/2ps(à 150 g)Pirkka pinaattia (pakaste)
- 1sipuli
- 1rklöljyä
- 1tlk(500 g)yrttitomaattimurskaa
- 2dlvettä
- 1 1/2tlsuolaa
- 2tltimjamia
- 2tlbasilikaa
- mustapippurirouhetta
Juustokastike
- 4rkljuoksevaa margariinia
- 1dlvehnäjauhoja
- 1,2lmaitoa
- 1/2tlsuolaa
- mustapippurirouhetta
Pinnalle
Valmistus
yli 60 min- Voitele korkea uuninkestavä vuoka tai kattila (halkaisija noin 18 cm).
- Huuhtele pinaatit ja silppua hieman pienemmäksi. Kiehauta pinaatit kuumassa paistinpannussa ilman rasvaa. Siirrä pinaatit lautaselle. (Lisää pakastepinaatti jäisenä jauhelihakastikkeen joukkoon.)
- Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli kuumassa öljyssä paistokasarissa. Kaada joukkoon tomaattimurska ja vesi. Lisää mausteet ja anna hautua juustokastikkeen valmistamisen ajan. Lisää lopuksi pinaatit.
- Kuumenna margariini pinnoitetussa kattilassa. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja lisää maito kahdessa erässä välillä tasaiseksi sekoittaen. Keitä pari minuuttia. Mausta ja sekoita joukkoon juustoraaste.
- Levitä vuoan pohjalle ohut kerros jauhelihakastiketta. Asettele vuokaan cannellonit pystyyn vieriviereen. Täytä cannellonit vuorotellen jauheliha- ja juustokastikkeella. Peitä pinta juustokastikkeella. Ripottele päälle juustoraastetta.
- Kypsennä vuokaa 200 asteessa noin 35 minuuttia. Anna ruoan vetäytyä noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.
Katso video
Kategoriat
Ravintosisältö per 100 g
- 129 kcal538 kJ
- Proteiinia 7,31 g
- Hiilihydraatteja12,4 g
- Rasvaa5,48 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi