Tulinen spagettivuoka
Tulinen pastavuoka on tosi helppo valmistaa eilisestä jauhelihakastikkeesta. N. 1,80 €/annos.
- 6 annosta
- yli 60 min
Ainekset
6 annosta
- n. 600gjauhelihakastiketta
- 1prk(250 g)Valio Koskenlaskija Ruoka -cheddarsulatejuustoa
- 1tlk(380 g/ 230 g)Pirkka mustapapuja
- 1 1/2dlvettä
- 200grakettispagettia
- 2dl(n. 200 g)Valio Tex Mex juustoraastetta
Valmistus
yli 60 min- Lämmitä jauhelihakastike mikrossa tai kattilassa ja lisää sen joukkoon sulatejuusto ja tacokastike. Huuhdo ja valuta mustapavut. Sekoita mustapavut ja vesi kastikkeen joukkoon.
- Sekoita kastike ja raaka pasta uunivuoassa. Ripottele päälle juustoraaste.
- Paista 175-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia. Tarjoa spagettivuoka salaatin kanssa.
Tiesitkö että...
Vinkki! Jos et pidä tulisesta, voit vaihtaa tacokastikkeen miedompaan ja Tex Mex -juustoraasteen tavalliseen juustoraasteeseen. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Mustat pavut voi hyvin korvata pussillisella TEX MEX vihannessekoituksella (maissi, paprika, kindeypapu) 400g jolloin jauhelihan määrää voi pudottaa 400 grammaan.
Jos ei satu olemaan jauhelihakastike valmiina tai mietit miten sen tehdä, tein näin sen itse: 400g jauhelihaa 1 iso sipuli 2 valkosipulin kynttä 1 1/2 d vettä Suolaa, pippuria, paprikamaustetta Kuulota sipulit, ruskista ja mausta jauheliha, lisää vesi ja seuraa loppuohje, hyvää tuli!
Tänään tuli kokeiltua ja jäin miettimään kanssa tuota jauhelihakastiketta, joten laitoin pelkästään jauhelihan ilman kastiketta ja hyvää tuli. Helppo oli valmistaa!
Keneltä jää 600g jauhelihakastiketta jäljelle?