Uunihauki
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Kokonainen hauki valmistuu kätevästi uunissa. Matalassa lämmössä sitruuna- ja sipuliviipaleiden päällä kala kypsyy meheväksi.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 1 (n. 1,2 kg) kokonainen perattu ja suomustettu hauki
- 4 rkl rypsiöljyä
- 1 1/2 tl suolaa
- 2–3 (250 g) Pirkka Luomu sitruunaa
- 3–4 (210 g) Pirkka salottisipulia
Ravintosisältö
- Energia696 kJ / 166 kcal
- Rasva6,8 g
- josta tyydyttynyttä0,5 g
- Hiilihydraatit1,4 g
- josta sokereita1,4 g
- Proteiini23,8 g
- Suola1,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Pyyhi peratun kalan pinta ja sisus talouspaperilla. Hiero pintaan öljy (2 rkl). Ripottele suolaa kalan sisälle ja päälle.
- Pese sitruunat huolellisesti ja viipaloi ne. Kuori ja viipaloi salottisipulit.
- Laita sitruuna- ja sipuliviipaleet tiiviisti pellille leivinpaperin päälle. Valuta pinnalle loput öljystä. Nosta hauki sitruuna-sipulipedille.
- Paista 175-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia. Kala on kypsää, kun selkäevä irtoaa helposti.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,9(64 arviota)
- 30 - 60 min4,5(79 arviota)
- Video30 - 60 min3,8(56 arviota)
- yli 60 min4,0(4 arviota)
- 30 - 60 min3,4(103 arviota)
- 30 - 60 min4,0(49 arviota)
- 30 - 60 min4,5(120 arviota)
- 30 - 60 min4,3(50 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (42 arviota)
- Ripa3 vuotta sittenKyllä hauki meni pilalle tällä reseptillä. Sipulin maku tunki läpi liian vahvasti. Ei jatkoon.