Hyppää sisältöön
UunihaukiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Uunihauki

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Kokonainen hauki valmistuu kätevästi uunissa. Matalassa lämmössä sitruuna- ja sipuliviipaleiden päällä kala kypsyy meheväksi.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    696 kJ / 166 kcal
  • Rasva
    6,8 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,5 g
  • Hiilihydraatit
    1,4 g
  • josta sokereita
    1,4 g
  • Proteiini
    23,8 g
  • Suola
    1,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pyyhi peratun kalan pinta ja sisus talouspaperilla. Hiero pintaan öljy (2 rkl). Ripottele suolaa kalan sisälle ja päälle.
  2. Pese sitruunat huolellisesti ja viipaloi ne. Kuori ja viipaloi salottisipulit.
  3. Laita sitruuna- ja sipuliviipaleet tiiviisti pellille leivinpaperin päälle. Valuta pinnalle loput öljystä. Nosta hauki sitruuna-sipulipedille.
  4. Paista 175-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia. Kala on kypsää, kun selkäevä irtoaa helposti.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,0 (42 arviota)

  • Ripa
    3 vuotta sitten
    Kyllä hauki meni pilalle tällä reseptillä. Sipulin maku tunki läpi liian vahvasti. Ei jatkoon.