• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Uunijuurekset ja -makkarat

Uunijuurekset ja -makkarat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 194 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori kasvikset. Leikkaa ne paksuiksi viipaleiksi.
  2. Pane kasvikset kulhoon ja kaada päälle öljy. Ripottele joukkoon yrttisekoitus, suola ja pippuri. Sekoita.
  3. Levitä kasvikset leivinpaperin päälle uunipannulle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa keskitasolla ensin 10 minuuttia. Sekoita lastalla ja lisää uunipannulle makkarat. Jatka kypsentämistä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä ja makkarat kuumia.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa kasvisten ja makkaroiden kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Bataatin tilalla voit käyttää jauhoisia perunoita (punainen pussi).

Ravintosisältö per 100 g

  • 194 kcal813 kJ
  • Proteiinia6,52 g
  • Hiilihydraatteja8,35 g
  • Rasvaa14,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4