Kypsät lohitartarpihvit ja uunijuureksetTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kypsät lohitartarpihvit ja uunijuurekset

Herkulliset lohipihvit saavat potkua piparjuuresta. Tarjoa kypsät lohitartarpihvit marinoitujen uunijuuresten kanssa.

Ainekset

5 annosta
    • n. 600gnahatonta lohi- tai kirjolohifileetä
    • 1isosipuli
    • 1kananmuna
    • 2rklpiparjuuritahnaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • (ripaussuolaa)

Paistamiseen

    • juoksevaa margariinia

Uunijuurekset

    • 4–5(500 g)perunaa (keltainen pussi)
    • 5–7(500 g)porkkanaa
    • 2–3(300 g)palsternakkaa
    • 2–3(250 g)sipulia

Marinadi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pese kasvikset hyvin. Lohko perunat, suikaloi kuoritut porkkanat ja palsternakka. Leikkaa kuoritut sipulit lohkoiksi. Mittaa marinadin ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon kasvikset. Kaada kasvikset uunipannulle ja kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.
  2. Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi, hienonna sipuli ja kaprikset. Sekoita lohikuutioiden joukkoon sipuli, muna, kaprikset, piparjuuritahna, pippuri ja halutessasi ripaus suolaa. (Huom! kaprikset ja piparjuuritahna sisältävät suolaa). Paista seoksesta lettupannulla pihvejä. Taikinasta tulee noin 12 pihviä.

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille9 arvostelua