• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kypsät lohitartarpihvit ja uunijuurekset

Kypsät lohitartarpihvit ja uunijuurekset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

5 annosta
    • n. 600gnahatonta lohi- tai kirjolohifileetä
    • 1isosipuli
    • 1kananmuna
    • 2rklpiparjuuritahnaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • (ripaussuolaa)

Paistamiseen

    • juoksevaa margariinia

Uunijuurekset

    • 4-5(500 g)perunaa (keltainen pussi)
    • 5-7(500 g)porkkanaa
    • 2-3(300 g)palsternakkaa
    • 2-3(250 g)sipulia

Marinadi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pese kasvikset hyvin. Lohko perunat, suikaloi kuoritut porkkanat ja palsternakka. Leikkaa kuoritut sipulit lohkoiksi. Mittaa marinadin ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon kasvikset. Kaada kasvikset uunipannulle ja kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.
  2. Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi, hienonna sipuli ja kaprikset. Sekoita lohikuutioiden joukkoon sipuli, muna, kaprikset, piparjuuritahna, pippuri ja halutessasi ripaus suolaa. (Huom! kaprikset ja piparjuuritahna sisältävät suolaa). Paista seoksesta lettupannulla pihvejä. Taikinasta tulee noin 12 pihviä.

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 464 kcal1 930 kJ
  • Proteiinia26 g
  • Hiilihydraatteja28 g
  • Rasvaa28 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3