• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
UuninauriitReseptin teki kumppani

Uuninauriit

  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 6(200g)naurista
    • 1tlmerisuolaa
    • vastarouhittumustapippuria
    • 2-3rklsiirappia
    • 50gvoita

Kastike

    • 1 1/2dlmajoneesia
    • 2dlkermaviiliä
    • 2tlsitruunanmehua
    • välimeren yrttimaustesekoitusta
    • valkopippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Halkaise hyvin pestyt nauriit ja pane puolikkaat leivinpaperoituun uunipannuun leikkauspinta ylöspäin. Ripottele suola ja pippuri pinnalle, valuta siirappiraidat päälle ja vedä jääkaappikylmästä voista ohuita lastuja nauriiden päälle.
  2. Paista uunissa 175 asteessa 60-90 minuuttia. Kypsennysaika riippuu nauriin koosta, kokeile kypsyys haarukalla.
  3. Sekoita kastikkeen aineet ja tarjoa se lämpimien nauriiden kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua