Uuniperunat ja luonnonkalatäyte
Helppo täyte uuniperunoille syntyy luonnonkalasäilykkeestä ja ranskankermasta. Rapeat saaristolaisleipäkuutiot tuovat pinnalle kivasti makua ja rakennetta.
- 6 annosta
- yli 60 min
Ainekset
6 annosta
Luonnonkalatäyte
- 1tlk(160 g/120 g)Pielisen kalajaloste Luonnonkalaa rypsiöljyssä
- 1prk(150 g)Pirkka crème fraîchea (ranskankerma, 18%)
- 1/2dltilliä hienonnettuna
- 1/2rklsitruunanmehua
- 1/2tlsitruunankuorta raastettuna
- ripausmustapippuria
Lisäksi
- 1/4(25 g)punasipulia
- 2viipalettaPirkka Parhaat luomusaaristolaisleipää
- 1rklvoita
- tiliä
Valmistus
yli 60 min- Pese perunat hyvin juuresharjalla ja pistele ne.
- Kypsennä uuniperunoita 200-asteisessa uunissa noin tunti. Varmista perunoiden kypsyys.
- Valuta kalasta öljy pois. Poista ruodot tarvittaessa. Sekoita kalan joukkoon täytteen muut ainekset. Älä sekoita liikaa, jotta ranskankerma ei löysty.
- Kuori ja hienonna punasipuli. Leikkaa saaristolaisleipä pieniksi kuutioiksi ja paahda leipää voissa pannulla.
- Leikkaa uuniperunoihin viillot ja tarjoa täytteen kanssa. Koristele punasipulilla, leipäkuutioilla ja tillillä.
Tiesitkö että...
Voit esikypsentää perunoita mikroaaltouunissa täysteholla (700 W) noin 15 minuuttia koosta riippuen. Jatka tuolloin kypsentämistä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi