Vadelmapannacotta
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Vadelmapannacotta on superhelppo kesäjälkkäri - se syntyy vain neljästä raaka-aineesta. Tähän makeaan jälkiruokaan sopii mainiosti kirpsakat vadelmat.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
4 dl 1 ps (200 g) | tuoreita vadelmia tai tai |
1 prk (2,5 dl) | Valio täyteläinen kuohukermaa tai |
1 levy (100 g) | tai |
2 | liivatelehteä tai |
Lisäksi | |
---|---|
2 dl (100 g) | tuoreita vadelmia tai |
Valmistus
yli 60 min
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 10 minuutiksi.
Jos käytät pakastevadelmia, hauduta niitä pienessä kattilassa 2 minuuttia. Siirrä kulhoon jäähtymään.
Huuhtaise kattila ja lisää kerma. Paloittele suklaa joukkoon, jätä pari palaa koristeluun. Kuumenna hiljalleen sekoitellen niin, että suklaa sulaa. Nosta kattila liedeltä. Purista liivatteesta vesi ja sekoita kermaan.
Laita keitetyt vadelmat siivilään kermakattilan päälle ja painele lusikalla soseeksi kattilaan.
Jaa puolet tuoreista vadelmista 6 pieneen jälkiruokakulhoon. Kaada pannacottaseos päälle. Laita jääkaappiin hyytymään vähintään 3 tunniksi.
Koristele annokset vadelmilla ja rouhitulla valkosuklaalla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min5,0(4 arvostelua)
- yli 60 min3,6(62 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(208 arvostelua)
- yli 60 min4,2(204 arvostelua)
- yli 60 min3,9(50 arvostelua)
- 30 - 60 min4,8(12 arvostelua)
- yli 60 min5,0(5 arvostelua)
- yli 60 min
Arvostele resepti
ka. 4,3 (74 arvostelua)