Napolin pasta ja uunikirjolohipalat
Napolin pasta ja uunikirjolohipalat on maukas ja terveellinen pasta- ja kalaruoka koko perheelle. Tarjoa pastan ja kalan kylkeen lisäksi tuoretta leipää.
- 6 annosta
- 30 - 60 min
- 500 kcal / annos (300g)
Ainekset
6 annosta
- n. 900gkirjolohifileetä
- n. 1tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Napolin pasta
- 1(n.300 g)munakoiso
- 1(n. 300 g)kesäkurpitsa
- 2-3(n. 200 g)sipulia
- 1rs(250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
- 1rklbalsamiviinietikkaa
- 2tltimjamia
- 1tloreganoa
- 1tlsuolaa
- mustapippurirouhetta
Pinnalle
- tuoretta basilikaa
- parmesaania raastettuna
Valmistus
30 - 60 min- Lohko munakoiso, kesäkurpitsa ja kuoritut sipulit. Viipaloi sellerinvarret ja halkaise tomaatit. Pane kasvikset kulhoon. Sekoita joukkoon öljy, balsamiviinietikka, timjami, oregano, suola ja mustapippurirouhe.
- Levitä kasvikset uunipannuun leivinpaperille. Leikkaa kirjolohifilee annospaloiksi. Pane lohipalat voideltuun uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Työnnä uunipannu 225-asteisen uunin keskitasolle ja kalavuoka alas ritilälle. Kypsennä kasviksia noin 15 minuuttia. Kääntele lastalla kypsennyksen puolivälissä.
- Ota kasvikset pois uunista. Nosta kalavuoka uunissa ylemmäksi ja jatka kypsentämistä vielä noin 10 minuuttia.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada kasvikset kuuman pastan joukkoon. Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa ja parmesaaniraastetta. Tarjoa lisäksi tuoretta leipää.
Kategoriat
Ravintosisältö per annos 300g100 g
- 500 kcal2 100 kJ
- Proteiinia 35 g
- Hiilihydraatteja28 g
- Rasvaa28 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi