• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Napolin pasta ja uunikirjolohipalat

Napolin pasta ja uunikirjolohipalat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 500 kcal / annos (300g)

Ainekset

6 annosta

Napolin pasta

Pinnalle

    • tuoretta basilikaa
    • parmesaaniraastetta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lohko munakoiso, kesäkurpitsa ja kuoritut sipulit. Viipaloi sellerinvarret ja halkaise tomaatit. Pane kasvikset kulhoon. Sekoita joukkoon öljy, balsamiviinietikka, timjami, oregano, suola ja mustapippurirouhe.
  2. Levitä kasvikset uunipannuun leivinpaperille. Pane lohipalat voideltuun uunivuokaan ja mausta pippurilla. Työnnä uunipannu 225-asteisen uunin keskitasolle ja kalavuoka alas ritilälle. Kypsennä kasviksia noin 15 minuuttia. Kääntele lastalla kypsennyksen puolivälissä.
  3. Ota kasvikset pois uunista. Nosta kalavuoka uunissa ylemmäksi ja jatka kypsentämistä vielä noin 10 minuuttia.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada kasvikset kuuman pastan joukkoon. Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa ja parmesaaniraastetta. Tarjoa lisäksi tuoretta leipää.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 500 kcal2 100 kJ
  • Proteiinia35 g
  • Hiilihydraatteja28 g
  • Rasvaa28 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3