Napolin pasta ja uunikirjolohipalat
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Ainekset
n. 900 g | kirjolohifileetä tai |
n. 1 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Napolin pasta | |
---|---|
4 dl | tai |
1 (n.300 g) | munakoiso tai |
1 (n. 300 g) | kesäkurpitsa tai |
2–3 (n. 200 g) | sipulia tai |
2 | tai |
1 rs (250 g) | tai |
3 rkl | tai |
1 rkl | balsamiviinietikkaa tai |
2 tl | timjamia tai |
1 tl | oreganoa tai |
1 tl | suolaa tai |
mustapippurirouhetta tai | |
Pinnalle | |
tuoretta basilikaa tai | |
parmesaania raastettuna tai |
Ravintosisältö
Energia | 664 kJ / 158 kcal |
Rasva | 7,5 g |
josta tyydyttynyttä | 1,4 g |
Hiilihydraatit | 11,4 g |
josta sokereita | 2,6 g |
Proteiini | 10,5 g |
Suola | 0,9 g |
Valmistus
Lohko munakoiso, kesäkurpitsa ja kuoritut sipulit. Viipaloi sellerinvarret ja halkaise tomaatit. Pane kasvikset kulhoon. Sekoita joukkoon öljy, balsamiviinietikka, timjami, oregano, suola ja mustapippurirouhe.
Levitä kasvikset uunipannuun leivinpaperille. Leikkaa kirjolohifilee annospaloiksi. Pane lohipalat voideltuun uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Työnnä uunipannu 225-asteisen uunin keskitasolle ja kalavuoka alas ritilälle. Kypsennä kasviksia noin 15 minuuttia. Kääntele lastalla kypsennyksen puolivälissä.
Ota kasvikset pois uunista. Nosta kalavuoka uunissa ylemmäksi ja jatka kypsentämistä vielä noin 10 minuuttia.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada kasvikset kuuman pastan joukkoon. Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa ja parmesaaniraastetta. Tarjoa lisäksi tuoretta leipää.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Pirkka mustapippuri kokonainen 75gHinta 1,99/kpl26,53/kg
- Pirkka gnocchi kuviopasta 500gHinta 1,35/kpl2,70/kg
- Munakoiso ulkomainenHinta n. 1,14/kpl3,79/kg
- Pirkka kesäkurpitsa luomuHinta n. 1,25/kpl4,99/kg
- Pirkka sipuli 350g Suomi 2lkHinta 1,09/kpl3,11/kg
- Pirkka suomalainen kirsikkatomaatti 250gEtuhinta 1,99/kpl7,96/kgnorm. 2,69/kpl (10,76/kg)
- Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljy 500mlHinta 8,89/kpl17,78/l
- Pirkka Modenalainen balsamietikka 250mlHinta 3,79/kpl15,16/l
- Pirkka suomalainen basilika ruukussaHinta 0,99/kpl
- Parmareggio Parmigiano Reggiano classiico raaste 60gHinta 2,69/kpl44,83/kg
- Kirjolohifilee C-leikkuu kgHinta 29,99/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Meira Mustapippuri 60g kokonainenHinta 2,45/kpl40,83/kg
- Barilla Gnocchi pasta 500gHinta 1,89/kpl3,78/kg
- Plussa-etu −8 %Torino Täysjyväkaura gnocchi pasta 400gPlussa-kortillaEtuhinta 4,00/2 kpl5,00/kgIlman Plussa-korttia 2,19/kpl (5,48/kg)
- Pirkka kesäkurpitsa ulkomainenHinta n. 0,75/kpl2,99/kg
- Pirkka sipuli 1kg Suomi 2lkHinta 1,69/kpl1,69/kg
- SipuliHinta n. 0,10/kpl0,95/kg
- Pirkka Parhaat kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy 500mlHinta 9,99/kpl19,98/l
- Pirkka Luomu ekstra-neitsytoliiviöljy 500mlHinta 7,39/kpl14,78/l
- Del duca aceto balsamico di Modena 250mlHinta 4,29/kpl17,16/l
- San Francesco balsamiviinietikka 250mlHinta 3,19/kpl12,76/l
- Järvikylä Timjami rasia 20gHinta 2,99/kpl
- Järvikylä timjami rkk FIHinta 1,89/kpl
- Järvikylä oregano rkk FIHinta 1,89/kpl
- Järvikylä basilika rkk FIHinta 1,89/kpl
- Parmareggio Parmigiano Reggiano parmesaanijuustoraaste 30kk 60gHinta 3,35/kpl55,83/kg
- Ferrari Parmigiano Reggiano raaste 60gHinta 2,89/kpl48,17/kg
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,2(9 arviota)
- 30 - 60 min3,9(11 arviota)
- yli 60 min3,8(71 arviota)
- alle 30 min3,9(28 arviota)
- 30 - 60 min3,3(6 arviota)
- 30 - 60 min3,7(13 arviota)
- yli 60 min3,3(11 arviota)
- 30 - 60 min2,0(1 arvio)