Valkoviini-salottisipulivoi
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Valkoviini-salottisipulivoi maistuu esimerkiksi grillattujen lohimedaljonkien kanssa.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
125 g | huoneenlämpöistä voita tai |
1/2 (25 g) | pieni salottisipuli tai |
1 rkl | öljyä tai |
1 dl | valkoviiniä tai |
2 rkl | tai |
1/4 tl | suolaa tai |
1/4 tl | valkopippuria tai |
Valmistus
yli 60 min
Ota voi huoneenlämpöön tuntia ennen valmistusta.
Kuullota kuorittu ja hienonnettu salottisipuli pannulla öljyssä keskilämmöllä. Lisää viini ja kerma, anna kiehua, kunnes ne ovat lähes kokonaan haihtuneet. Nosta pannu sivuun ja lisää voita pieninä nokareina pannulle. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita, kunnes voi on sulaa.
Kaada voiseos leivinpaperin keskelle. Vedä leivinpaperin yläreuna voin yli itseäsi kohti (voi jää paperin sisään). Pidä alemman paperin reunasta kiinni. Aseta lasta tai iso viivoitin voita vasten päällimmäiselle paperille. Työnnä lastaa itsestäsi poispäin, jolloin voista muodostuu tasainen tanko. Kääri paperi rullalle. Sulje paperin päät tiukasti. Anna kovettua pakastimessa.
Tarjoa maustevoita esimerkiksi lohimedaljonkien kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,4(83 arvostelua)
- yli 60 min3,1(19 arvostelua)
- yli 60 min3,8(14 arvostelua)
- 30 - 60 min4,3(24 arvostelua)
- 30 - 60 min3,3(43 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(50 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(40 arvostelua)
- 30 - 60 min4,5(2 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 2,7 (22 arvostelua)
- Annemarina3 vuotta sittenNiinpä. Mitäs jos annetaan vaan jähmettyä, vatkataan kuohkeaksi ja pursotetaan ruusukkeiksi?
- kokkienkokki3 vuotta sittenNo kyllä mahtaa olla taiteilua, että sulasta voista saa tangon.😀