• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Värikäs pennelaatikko

Värikäs pennelaatikko
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 134 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi. Valuta hyvin.
  2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa. Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla. Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.
  3. Vatkaa kevyesti maito ja munat sekaisin. Kaada munamaito vuokaan ja sekoita. Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta. Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia. Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 134 kcal560 kJ
  • Proteiinia8,84 g
  • Hiilihydraatteja16,7 g
  • Rasvaa3,37 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille