Hyppää sisältöön
Vegaaninen keksibrownieTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vegaaninen keksibrownie

  • Annosmäärä20 palaa
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Brownie + keksi = kaksi superherkkua yhdessä! Vegaaninen keksibrownie saa makua suositusta Biscoff-keksitahnasta ja keksipalat tuovat mukavaa rousketta.
  • Laktoositon
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

20 palaa

Päälle

Ravintosisältö

  • Energia
    1 708 kJ / 410 kcal
  • Rasva
    23,5 g
  • josta tyydyttynyttä
    7,8 g
  • Hiilihydraatit
    42 g
  • josta sokereita
    22,3 g
  • Proteiini
    5,5 g
  • Suola
    0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paloittele kattilaan suklaa ja mittaa päälle kaurajuoma ja öljy. Kuumenna matalalla lämmöllä sekoitellen, kunnes suklaa sulaa.
  2. Sekoita kuivat aineet ja kääntele suklaaseokseen.
  3. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (20 cm x 30 cm).
  4. Annostele keksitahna pieninä nokareina brownien päälle. Murenna keksit muutamaan palaan ja ripottele taikinaan.
  5. Paista brownieta 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Brownie saa jäädä keskeltä tahmeaksi.
Brownie leikkaantuu parhaiten, kun annat sen levätä jääkaapissa yön yli. Brownien kaveriksi sopii vegaaninen jäätelö. Voit kokeilla keksitahnan tilalle myös hasselpähkinä-suklaalevitettä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,5 (15 arviota)

  • Jassu
    10 kuukautta sitten
    Super hyvää!