Vegemakkarakeitto
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Vegaaninen makkarakeitto valmistuu näppärästi vain muutamasta raaka-aineesta: vegemakkarasta, perunasta, tuoreista keittojuureksista ja mausteista.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 5–6 (500 g) kiinteää perunaa (vihreä pussi)
- 1 pkt (300 g) Pirkka keittojuureksia (tuore)
- 1 l vettä
- 3 rkl Pirkka kasvisfondia
- 8 kokonaista maustepippuria
- 1 pkt (240 g) Pirkka vegemakkaroita
- 1 rkl rypsiöljyä
Ravintosisältö
- Energia249 kJ / 59 kcal
- Rasva2,4 g
- josta tyydyttynyttä1 g
- Hiilihydraatit7,1 g
- josta sokereita1,4 g
- Proteiini2,1 g
- Suola0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Pese, kuori ja paloittele perunat. Leikkaa keittojuurekset kuutioiksi ja hienonna persilja.
- Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää fondi, maustepippurit, perunat ja keittojuurekset. Anna kiehua noin 15 minuuttia.
- Viipaloi vegemakkarat ja ruskista ne öljyssä pannulla. Lisää vegemakkarat keittoon ja anna kiehua vielä hetki.
- Tarkista juuresten kypsyys. Lisää valmiin keiton pinnalle hienonnettua persiljaa.
Oikaise pakastekeittojuureksilla. Lisää ne keittoon kypsennyksen loppuvaiheessa. Keitä 5–10 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,2(165 arviota)
- Videoalle 30 min4,0(129 arviota)
- Videoalle 30 min4,4(379 arviota)
- Videoalle 30 min3,8(271 arviota)
- yli 60 min3,9(33 arviota)
- yli 60 min3,7(221 arviota)
- yli 60 min3,8(583 arviota)
- Videoyli 60 min4,5(88 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,5 (97 arviota)