Hyppää sisältöön
VegemakkarakeittoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vegemakkarakeitto

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Vegaaninen makkarakeitto valmistuu näppärästi vain muutamasta raaka-aineesta: vegemakkarasta, perunasta, tuoreista keittojuureksista ja mausteista.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ravintosisältö

  • Energia
    249 kJ / 59 kcal
  • Rasva
    2,4 g
  • josta tyydyttynyttä
    1 g
  • Hiilihydraatit
    7,1 g
  • josta sokereita
    1,4 g
  • Proteiini
    2,1 g
  • Suola
    0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Pese, kuori ja paloittele perunat. Leikkaa keittojuurekset kuutioiksi ja hienonna persilja.
  2. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää fondi, maustepippurit, perunat ja keittojuurekset. Anna kiehua noin 15 minuuttia.
  3. Viipaloi vegemakkarat ja ruskista ne öljyssä pannulla. Lisää vegemakkarat keittoon ja anna kiehua vielä hetki.
  4. Tarkista juuresten kypsyys. Lisää valmiin keiton pinnalle hienonnettua persiljaa.
Oikaise pakastekeittojuureksilla. Lisää ne keittoon kypsennyksen loppuvaiheessa. Keitä 5–10 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,5 (97 arviota)