VönerpitaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vönerpita

Street food -henkinen Vönerpita täytetään vegaanisella kebabilla, marinoidulla kaalisalaatilla sekä tulisella jalapeno-savupaprikamajoneesilla. Noin 3,00€/annos*

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta

Marinoitu salaatti

    • 100gPirkka punakaalia
    • 1(75 g)porkkana
    • 100gkurkkua
    • 1rklomenaviinietikkaa
    • 1 1/2rkloliiviöljyä
    • 1tlsokeria
    • 1/4tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • 1/2dltuoretta korianteria hienonnettuna

Jalapeno-savupaprikamajoneesi

    • 1-2rklPirkka jalapenoja
    • 1dlHellmann's vegaanista majoneesia
    • n. 1/2tlsavupaprikajauhetta
    • ripaussuolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi. Viipaloi kurkku ohueksi esimerkiksi juustohöylällä.
  2. Sekoita omenaviinietikka, oliiviöljy, sokeri, suola ja pippuri keskenään ja sekoita kasvisten joukkoon. Lisää lopuksi joukkoon tuore korianteri.
  3. Sekoita jalapeno-savupaprikamajoneesin ainekset keskenään.
  4. Paista Vöneriä tai ohueksi leikattua seitania öljyssä pannulla.
  5. Leikkaa pitaleivät auki taskuiksi ja lämmitä esimerkiksi paahtimessa. Täytä leivät, koristele tuoreella korianterilla ja tarjoa heti.

Tiesitkö että...

Vinkki! Lisää halutessasi täytteeksi tuoretta tomaattia tai paprikaa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 01/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua