Vönerpita
Street food -henkinen Vönerpita täytetään vegaanisella kebabilla, marinoidulla kaalisalaatilla sekä tulisella jalapeno-savupaprikamajoneesilla. Noin 3,00€/annos*
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 4(à 6 kpl/400 g)Pirkka pitaleipää
- 2pkt(à 200 g)Vöner-viipaleita tai
- 400gseitania
- 1rklöljyä
Marinoitu salaatti
- 100gPirkka punakaalia
- 1(75 g)porkkana
- 100gkurkkua
- 1rklomenaviinietikkaa
- 1 1/2rkloliiviöljyä
- 1tlsokeria
- 1/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- 1/2dltuoretta korianteria hienonnettuna
Jalapeno-savupaprikamajoneesi
- 1-2rklPirkka jalapenoja
- 1dlHellmann's vegaanista majoneesia
- n. 1/2tlsavupaprikajauhetta
- ripaussuolaa
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi. Viipaloi kurkku ohueksi esimerkiksi juustohöylällä.
- Sekoita omenaviinietikka, oliiviöljy, sokeri, suola ja pippuri keskenään ja sekoita kasvisten joukkoon. Lisää lopuksi joukkoon tuore korianteri.
- Sekoita jalapeno-savupaprikamajoneesin ainekset keskenään.
- Paista Vöneriä tai ohueksi leikattua seitania öljyssä pannulla.
- Leikkaa pitaleivät auki taskuiksi ja lämmitä esimerkiksi paahtimessa. Täytä leivät, koristele tuoreella korianterilla ja tarjoa heti.
Tiesitkö että...
Vinkki! Lisää halutessasi täytteeksi tuoretta tomaattia tai paprikaa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 01/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi