Vegaaniset makkaraperunatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vegaaniset makkaraperunat

Vegaaniset makkaraperunat ovat mättöruokaa parhaimmillaan. Lankkuperunat on höystetty chilillä maustetulla tofulla, marinoidulla punasipulilla, kurkkusalaatilla sekä vegaanisella majoneesilla.

  • 2-4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

2-4 annosta
    • 1ps(750 g)Pirkka kuorellisia lankkuperunoita
    • tai
    • 1ps(750 g)Pirkka kuorellisia tikkuperunoita
    • 3rklöljyä
    • 1tlmerisuolaa
    • 1tlsavupaprikajauhetta
    • 250gchilillä maustettua kiinteää tofua

Marinoitu punasipuli

    • 2(à 100 g)punasipulia
    • 3/4dlpunaviinietikkaa
    • 3rklöljyä
    • 1 1/2rklsokeria
    • 1/2tlsuolaa

Lisäksi

    • 1rs(200 g)Jokaiselle Aiolin makuista vegaanista majoneesia
    • 2dlkurkkusalaattia
    • ketsuppia
    • sinappia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista ensin marinoidut punasipulit. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Sekoita etikka, sokeri, öljy ja suola keskenään. Kääntele siihen sipulit ja anna maustua.
  2. Levitä perunat leivinpaperin päälle pellille. Pirskota perunoiden joukkoon öljyä ja ripottele päälle suolaa ja savupaprikaa. Kääntele, jotta mausteet sekoittuvat perunoihin.
  3. Paloittele tofu ja levitä perunoiden joukkoon pellille. Paista uunissa 225 asteessa noin 15-20 minuuttia.
  4. Tarjoile tofuperunat marinoidun punasipulin, aioli-majoneesin, vegaanisen kurkkusalaatin, ketsupin ja sinapin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 14 arvostelua
  • Allu 14.8.2017

    Mielestäni nimi "Vegaaniset makkaraperunat" ei ole hyvä, koska ruoka ei sisällä makkaraa missään muodossa.

  • K-Kuluttajapalvelu14.8.2017

    Hei Allu, kiitos palautteesta, vien mielipiteesi eteenpäin.