Vegaaniset makkaraperunat
Vegaaniset makkaraperunat ovat mättöruokaa parhaimmillaan. Lankkuperunat on höystetty chilillä maustetulla tofulla, marinoidulla punasipulilla, kurkkusalaatilla sekä vegaanisella majoneesilla.
- 2-4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
2-4 annosta
- 1ps(750 g)Pirkka kuorellisia lankkuperunoita tai
- 1ps(750 g)Pirkka kuorellisia tikkuperunoita
- 3rklöljyä
- 1tlmerisuolaa
- 1tlsavupaprikajauhetta
- 250gchilillä maustettua kiinteää tofua
Marinoitu punasipuli
- 2(à 100 g)punasipulia
- 3/4dlpunaviinietikkaa
- 3rklöljyä
- 1 1/2rklsokeria
- 1/2tlsuolaa
Lisäksi
- 1rs(200 g)Jokaiselle Aiolin makuista vegaanista majoneesia
- 2dlkurkkusalaattia
- ketsuppia ja sinappia
Valmistus
30 - 60 min- Valmista ensin marinoidut punasipulit. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Sekoita etikka, sokeri, öljy ja suola keskenään. Kääntele siihen sipulit ja anna maustua.
- Levitä perunat leivinpaperin päälle pellille. Pirskota perunoiden joukkoon öljyä ja ripottele päälle suolaa ja savupaprikaa. Kääntele, jotta mausteet sekoittuvat perunoihin.
- Paloittele tofu ja levitä perunoiden joukkoon pellille. Paista uunissa 225 asteessa noin 15-20 minuuttia.
- Tarjoile tofuperunat marinoidun punasipulin, aioli-majoneesin, vegaanisen kurkkusalaatin, ketsupin ja sinapin kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Mielestäni nimi "Vegaaniset makkaraperunat" ei ole hyvä, koska ruoka ei sisällä makkaraa missään muodossa.
Hei Allu, kiitos palautteesta, vien mielipiteesi eteenpäin.