Valmista ensin marinoidut punasipulit. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Sekoita etikka, sokeri, öljy ja suola keskenään. Kääntele siihen sipulit ja anna maustua.
Levitä perunat leivinpaperin päälle pellille. Pirskota perunoiden joukkoon öljyä ja ripottele päälle suolaa ja savupaprikaa. Kääntele, jotta mausteet sekoittuvat perunoihin.
Paloittele tofu ja levitä perunoiden joukkoon pellille. Paista uunissa 225 asteessa noin 15-20 minuuttia.
Tarjoile tofuperunat marinoidun punasipulin, aioli-majoneesin, vegaanisen kurkkusalaatin, ketsupin ja sinapin kanssa.
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.
Kommentoi
Mielestäni nimi "Vegaaniset makkaraperunat" ei ole hyvä, koska ruoka ei sisällä makkaraa missään muodossa.
Hei Allu, kiitos palautteesta, vien mielipiteesi eteenpäin.