Vihreä gazpacho-keitto
Ihana vihreä gazpacho on kesäruokaa parhaimmillaan. Kylmä gazpacho maistuu erityisen hyvin kuumana hellepäivänä. Noin 1,80 €/annos.
- 5 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
5 annosta
- 500gkeltaisia kirsikkatomaatteja
- 3nippusipulia
- 1(n. 250 g)vihreä paprika
- 1/2tuore vihreä chilipalko
- 1/2(n. 250 g)kurkkua
- 1valkosipulinkynsi
- 1pieni viipale paahtoleipää
- 3dlvettä
- 2rklsitruunanmehua
- 3/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Huuhtele tomaatit ja poista niistä kannat. Huuhdo ja paloittele nippusipulit. Pane tomaatit ja sipulit tehosekoittimen kannuun.
- Halkaise paprika ja chilipalko. Poista siemenet. Lisää lohkottu paprika ja chili kannuun. Lisää myös paloiteltu kurkku ja kuorittu valkosipulinkynsi.
- Lisää hieman kuivahtanut paahtoleipä, vesi, sitruunanmehu ja öljy. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Soseuta keitto tasaiseksi. Viilennä keitto jääkaapissa ja tarjoa kylmänä.
Tiesitkö että...
Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Näyttää hyvälle, mutta kalorit ja muut tiedot puuttuvat. En tee ruokia, joiden resepteissä ei tietoja ole, eli tekemättä jää. Harmi!
Painonsa vartija, välitämme palautteesi eteenpäin.