Vihreä harissatahnaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vihreä harissatahna

Pohjois-Afrikkalainen vihreä harissatahna sopii niin lisäkekastikkeeksi kuin ruoanvalmistuksen maustetahnaksi.

  • 1 dl
  • alle 15 min

Ainekset

1 dl
    • 1valkosipulinkynsi
    • 1chilipaprika
    • 1ruukkutuoretta korianteria
    • 1ps(65 g)babypinaattia
    • 1/2dloliiviöljyä
    • 1/4tljauhettua korianteria
    • 1/4tljauhettua juustokuminaa
    • 1/2-1tlmerisuolaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Kuori valkosipulinkynsi. Halkaise chili, poista siemenet ja kanta.
  2. Laita kaikki aineet tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi tahnaksi.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua