Grillattu munakoisosalaattiReseptin teki kumppani

Grillattu munakoisosalaatti

Grillattu munakoisosalaatti on herkullinen yhdistelmä tuoreita ja grillattuja kasviksia. Se on raikas lisäke esimerkiksi grillimakkaralle.

  • 3-4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

3-4 annosta

Kastike

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Huuhtele salaatti ja herneenversot. Revi salaatti ja leikkaa herneenversoja pienemmiksi. Levitä salaatti, rucola ja herneenversot tarjoiluvadille. Säästä osa rucolasta koristeeksi.
  2. Paahda pinjansiemenet kevyesti kuivalla paistinpannulla.
  3. Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi (puoli)renkaiksi. Levitä salaattipedille. Kuori ja viipaloi 1-1 1/2 appelsiinia. Halutessasi voit vielä puolittaa viipaleet. Levitä appelsiinit salaattipedille. Purista puolikkaasta appelsiinista mehu ja valuta salaattipedille.
  4. Leikkaa munakoiso noin 1 cm:n viipaleiksi. Sivele viipaleet kevyesti oliiviöljyllä ja ripottele pinnalle suolaa. Puolita herkkusienet halutessasi. Grillaa munakoisot ja herkkusienet.
  5. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää puolet kastikkeesta munakoisojen ja herkkusienten joukkoon. Valuta loppu kastike salaatin päälle ja nostele salaatille munakoisot ja herkkusienet. Ripottele pinnalle pinjansiemenet ja rucolaa.
  6. Grillaa makkarat. Tarjoa salaatin kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu