• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Loimulohipasta

Keväisessä loimulohipastassa maistuu makeat herneet, korianteri ja raikas limetti. Tämäkin resepti vain n. 4€/annos*.
Loimulohipasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 607 kcal / annos (345g)

Ainekset

3 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla keitetyssä vedessä. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Raasta hyvin pestyjen limettien kuori ja purista mehu.
  2. Kuullota sipuli ja valkosipuli pehmeiksi öljyssä pannulla. Lisää ruokakerma ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta limetinkuorella, mehulla, suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon jäiset herneet ja kuumenna nopeasti. Sekoita lopuksi joukkoon korianteri.
  3. Poista kalasta nahka ja paloittele reiluiksi paloiksi. Lämmitä kalapalat halutessasi. Valuta pasta ja ota hieman keitinvettä talteen. Kaada pasta takaisin kattilaan ja sekoita kastike kuuman pastan joukkoon. (Lisää tarvittaessa tilkka keitinvettä.) Sekoita lopuksi joukkoon varovasti loimulohipalat. Tarjoa pasta heti.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 345g100 g

  • 607 kcal2 540 kJ
  • Proteiinia34,3 g
  • Hiilihydraatteja72,4 g
  • Rasvaa19,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille23