• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vuohenjuusto-jauhelihapihvit

Vuohenjuusto-jauhelihapihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 204 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

Lisäksi

    • uusia perunoita

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita kerma ja korppujauhot kulhossa. Anna turvota.
  2. Hienonna nippusipulit varsineen.
  3. Sekoita jauheliha, sipulit, muna ja mausteet turvonneiden korppujauhojen joukkoon.
  4. Muotoile taikinasta 8 pihviä vedellä kostutetuin käsin. Paista tai grillaa pihvit kypsiksi.
  5. Viipaloi vuohenjuusto ja nosta jokaisen pihvin päälle juustoviipale. Anna juuston lämmetä hieman kannen alla. Voit paistaa pihvit myös uunissa 225 asteessa, lisää 10 minuutin paistamisen jälkeen juustoviipaleet ja paista vielä 5 minuuttia. Tarjoa lisäksi uusia perunoita.

Ravintosisältö per 100 g

  • 204 kcal852 kJ
  • Proteiinia14,5 g
  • Hiilihydraatteja4,35 g
  • Rasvaa14,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille