Vuohenjuusto-kanapasta
Vihreää ja valkoista. Maukkaassa pasta-annoksessa toisiaan täydentävät raikas sitruspesto ja täyteläinen vuohenjuusto. Noin 2,70 €/annos*
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 200glehtikaalia
- 1-2rklöljyä
- 1/2tlsuolaa
- mustapippuria
- n. 5rklPirkka sitruunapestoa
- 1dlpastan keitinvettä
Valmistus
alle 30 min- Keitä ja valuta pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä isossa kattilassa. Ota sivuun pari desiä pastan keitinvettä. Pidä pasta lämpimänä.
- Poista lehtikaalista kovat rangat. Leikkaa lehdet pieniksi paloiksi.
- Paista pannulla öljytilkassa broilerisuikaleet kypsiksi ja kauniin ruskeiksi. Lisää öljyä ja lehtikaali. Paista sekoittaen, kunnes lehtikaali on painunut kokoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kumoa seos pastan sekaan.
- Paloittele 3/4 vuohenjuustosta. Lisää pastan joukkoon vuohenjuustopalat, pesto ja keitinvesi. Kuumenna ja sekoita. Murenna pinnalle loppu vuohenjuusto ja tarjoa heti.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi