• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Vuohenjuusto-punajuurisalaatti

Punajuuri ja vuohenjuusto ovat oiva makupari. Syö siis sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain n. 1,95€/annos*.
Vuohenjuusto-punajuurisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 227 kcal / annos (195g)

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • 2rklöljyä
    • 1rklvalkoista balsamicoa
    • 1/2rkljuoksevaa hunajaa
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä punajuuret kypsiksi (noin 40 minuuttia) ja anna jäähtyä. Kuori punajuuret ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi lautaselle. Ripottele päälle hieman suolaa.
  2. Levitä salaattisekoitus ja punajuurilohkot laakealle vadille. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Paahda pinjansiemenet kevyesti kuivalla pannulla.
  3. Valuta kastike salaatille. Ripottele pinnalle valutetut vuohenjuustokuutiot ja koristele salaatti paahdetuilla pinjansiemenillä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 195g100 g

  • 227 kcal952 kJ
  • Proteiinia6,4 g
  • Hiilihydraatteja10,8 g
  • Rasvaa17,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua