• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Manchegosalaatti

Manchegosalaatissa maistuvat uunissa paahdetut paprikat sekä espanjalainen lampaanmaidosta valmistettu manchego -juusto.
Manchegosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 110 kcal / annos (120g)

Ainekset

8 annosta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota juusto huoneenlämpöön. Leikkaa paprikat reiluiksi paloiksi. Pyöräytä ne öljyssä ja mausta pippurilla. Levitä paprikat pellille. Paahda 250 asteessa uunin ylätasossa noin 10 minuuttia, jotta paprikat saavat hieman väriä. (Rapsuta tarvittaessa liikaa mustunut kuori pois.)
  2. Leikkaa kurkku ohuiksi suikaleiksi ja sekoita salaattisekoituksen joukkoon.
  3. Levitä jäähtyneet, paahdetut paprikat sekä rucola salaatin pinnalle. Paahda pinjansiemenet kevyesti pannulla ja ripottele ne salaatille.
  4. Leikkaa manchego -juusto kolmiopaloiksi ja asettele viipaleet salaatin reunoille.Tarjoa salaatin kanssa tummaa balsamietikkakastiketta.

Tiesitkö että...

Vinkki! Salaatista riittää alkusalaatiksi noin 10 hengelle, pääruoaksi 5:lle.

Ravintosisältö perannos 120g100 g

  • 110 kcal462 kJ
  • Proteiinia5 g
  • Hiilihydraatteja4 g
  • Rasvaa8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille