Manchegosalaatti
- Annosmäärä8 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Manchegosalaatissa maistuvat uunissa paahdetut paprikat sekä espanjalainen lampaanmaidosta valmistettu manchego -juusto.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
8 annosta
1 pkt (150 g) | tai |
2 pkt (à 300 g) | tai |
1 rkl | tai |
ripaus | mustapippuria tai |
200 g | kurkkua tai |
1 ps (150 g) | tai |
1 ruukku | rucolaa tai |
1/2 dl | tai |
Lisäksi | |
---|---|
tai |
Valmistus
30 - 60 min
Ota juusto huoneenlämpöön. Leikkaa paprikat reiluiksi paloiksi. Pyöräytä ne öljyssä ja mausta pippurilla. Levitä paprikat pellille. Paahda 250 asteessa uunin ylätasossa noin 10 minuuttia, jotta paprikat saavat hieman väriä. (Rapsuta tarvittaessa liikaa mustunut kuori pois.)
Leikkaa kurkku ohuiksi suikaleiksi ja sekoita salaattisekoituksen joukkoon.
Levitä jäähtyneet, paahdetut paprikat sekä rucola salaatin pinnalle. Paahda pinjansiemenet kevyesti pannulla ja ripottele ne salaatille.
Leikkaa manchego -juusto kolmiopaloiksi ja asettele viipaleet salaatin reunoille.Tarjoa salaatin kanssa tummaa balsamietikkakastiketta.
Vinkki! Salaatista riittää alkusalaatiksi noin 10 hengelle, pääruoaksi 5:lle.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta