Manchegosalaatti
Manchegosalaatissa maistuvat uunissa paahdetut paprikat sekä espanjalainen lampaanmaidosta valmistettu manchego -juusto.
8 annosta30 - 60 min110 kcal / annos (120g)
Ainekset
8 annosta
- 1pkt(150 g)Pirkka manchego -juustoa
- 2pkt(à 300 g)Pirkka paprikaa (keltainen ja punainen)
- ripausmustapippuria
- 200gkurkkua
- 1ps(150 g)Pirkka Toscanan salaattisekoitusta
- 1ruukkurucolaa
Lisäksi
Valmistus
30 - 60 min- Ota juusto huoneenlämpöön. Leikkaa paprikat reiluiksi paloiksi. Pyöräytä ne öljyssä ja mausta pippurilla. Levitä paprikat pellille. Paahda 250 asteessa uunin ylätasossa noin 10 minuuttia, jotta paprikat saavat hieman väriä. (Rapsuta tarvittaessa liikaa mustunut kuori pois.)
- Leikkaa kurkku ohuiksi suikaleiksi ja sekoita salaattisekoituksen joukkoon.
- Levitä jäähtyneet, paahdetut paprikat sekä rucola salaatin pinnalle. Paahda pinjansiemenet kevyesti pannulla ja ripottele ne salaatille.
- Leikkaa manchego -juusto kolmiopaloiksi ja asettele viipaleet salaatin reunoille.Tarjoa salaatin kanssa tummaa balsamietikkakastiketta.
Tiesitkö että...
Vinkki! Salaatista riittää alkusalaatiksi noin 10 hengelle, pääruoaksi 5:lle.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 120g100 g
- 110 kcal462 kJ
- Proteiinia 5 g
- Hiilihydraatteja4 g
- Rasvaa8 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi