Mausteliemessä hautunutta possua
Porsaan ulkofilee haudutetaan meheväksi maukkaassa aasialaishenkisessä mausteliemessä. N. 2,35€/annos. Resepti: Suvi Rüster
- 4 annosta
- yli 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1rklöljyä
Mausteliemi
- 2valkosipulinkynttä
- 20gtuoretta inkivääriä
- 2dlvettä
- 1dlvalkoviiniä
- 1dlsoijakastiketta
- 3/4dlruokosokeria
- 2rklosterikastiketta
- 1lihaliemikuutio
- 2tähtianista
- 1kanelitanko
- 1/2tlmustapippuria
Pinnalle
- 1dlkorianteria hienonnettuna
- 1punainen chili
- 1/2dlPirkka paahdettua sipulirouhetta
Valmistus
yli 60 min- Ota liha huoneenlämpöön noin puolta tuntia ennen kypsentämistä.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja paloittele inkivääri.
- Mittaa valurautapataan kaikki mausteliemen ainekset. Kiehauta liemi.
- Kuumenna öljytilkka paistinpannulla. Nosta filee pannulle ja ruskista molemmin puolin. Nosta liha mausteliemeen valurautapataan.
- Hauduta 150-asteisessa uunissa 2 tuntia. Nosta ulkofilee padasta tarjoiluvadille. Siivilöi liemi ja kaada kastikekannuun.
- Hienonna korianteri. Pese chili, halkaise ja poista valkoiset siemenkalvot. Leikkaa chili ohuiksi viipaleiksi. Ripottele lihan päälle korianteria, chiliä ja paahdettua sipulia. Tarjoa paistoliemikastikkeen kanssa.
Kommentoi
Luottoresepti!
Just miun maun makkuun! Ihan niinku pittää!!!