Mausteliemessä hautunutta possua
Porsaan ulkofilee haudutetaan meheväksi maukkaassa aasialaishenkisessä mausteliemessä. N. 2,35€/annos. Resepti: Suvi Rüster
- 4 annosta
- yli 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1rklöljyä
Mausteliemi
- 2valkosipulinkynttä
- 20gtuoretta inkivääriä
- 2dlvettä
- 1dlvalkoviiniä
- 1dlsoijakastiketta
- 3/4dlruokosokeria
- 2rklosterikastiketta
- 1lihaliemikuutio
- 2tähtianista
- 1kanelitanko
- 1/2tlmustapippuria
Pinnalle
- 1dlkorianteria hienonnettuna
- 1punainen chili
- 1/2dlPirkka paahdettua sipulirouhetta
Valmistus
yli 60 min- Ota liha huoneenlämpöön noin puolta tuntia ennen kypsentämistä.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja paloittele inkivääri.
- Mittaa valurautapataan kaikki mausteliemen ainekset. Kiehauta liemi.
- Kuumenna öljytilkka paistinpannulla. Nosta filee pannulle ja ruskista molemmin puolin. Nosta liha mausteliemeen valurautapataan.
- Hauduta 150-asteisessa uunissa 2 tuntia. Nosta ulkofilee padasta tarjoiluvadille. Siivilöi liemi ja kaada kastikekannuun.
- Hienonna korianteri. Pese chili, halkaise ja poista valkoiset siemenkalvot. Leikkaa chili ohuiksi viipaleiksi. Ripottele lihan päälle korianteria, chiliä ja paahdettua sipulia. Tarjoa paistoliemikastikkeen kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Luottoresepti!
Just miun maun makkuun! Ihan niinku pittää!!!