10 arkiruokaa thaityyliin

10 arkiruokaa thaityyliin

Thaimaalainen keittiö tarjoaa monia raikkaita ja mausteisia ruokalajeja, jotka sopivat helpoiksi arkiruoiksi. Monen thairuoan pohjana käytetään currytahnoja, joilla saa autenttisen aasialaisen makuvivahteen ruokiin.

Tom kha gai -thaimaalainen kanakeitto

Tom kha gai 2019

Täyteläinen kookospohjainen kanakeitto on todella helppo valmistaa, mutta maistuu silti aidolta thairuoalta.

Lihamureke thaimaalaisittain

Lihamureke thaimaalaisittain 2017

Tuttu arkiruoka lihamureke saa uudet mausteet thai-keittiöstä. Juuripersilja, porkkana sekä päälle valeltava maustekastike tekevät murekkeesta mehevän.

Thaibowl

Thaibowl 2018

Trendikkäät ravintoloista tutut kulhoruoat valmistuvat helposti myös kotikeittiössä. Jo kulhon värit kertovat, että annos on oikea vitamiinipommi.

Helppo thai-broileriwokki

Helppo thai-broileriwokki 2018

Broileriwokki on ravitsevaa arkiruokaa, sillä se tarjoaa sopivassa suhteessa kasviksia, hiilihydraatteja nuudeleista ja proteiinia kanasta.

Madekeitto thaimaalaisittain

Thaimadekeitto 2019

Vaihda kalalajia kalakeittoon ja pyöräytä myös mausteet uusiksi. Madekeitto thaimaalaisittain tuo kaivattua vaihtelua arjen keittovalikoimaan.

Uunilohi ja aasialainen pesto

Uunilohi ja aasialainen pesto 2016

Tuttuna ja turvallisena arkiruokana uunilohi kaipaa välillä vaihtelua mausteisiinsa. Itse tehty pesto pursuaa thai-mausteita ja ylijäävä pesto käy hyvin leivän kanssa tarjottavaksi.

Korianteri-kanakulho

Korianteri-kanakulho 2017

Korianteri-kanakulho sisältää reilun annoksen raikkaita vihanneksia. Maapähkinät maistuvat kulhossa rouskuteltavina sattumina ja korianteria lisätään joukkoon reilulla otteella.

Aasialaiset sinisimpukat

Aasialaiset sinisimpukat 2017

Simpukat arkena tuntuvat ylelliseltä valinnalta, mutta ovat todella helppoja ja nopeita valmistaa. Vihreää currytahnaa voi lisäillä liemeen sen mukaan, mitkä omat tulisuusmieltymykset ovat.

Katkarapu-nuudeliwokki

Kookos-katkarapu-nuudeliwokki 2017

Katkarapu-nuudeliwokki valmistuu alle 15 minuutissa, joten se käy mainiosti niihin päiviin kun tekee mielii kunnon lämmintä ruokaa, mutta ylimääräistä aikaa ruoan valmistukselle ei ole.