Madekeitto thaimaalaisittain
Lämmittävässä madekeitossa maistuvat thaimaalaiset maut inkivääristä kalakastikkeeseen. Noin 5,50 €/annos*
- 4-6 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4-6 annosta
- 450gruodotonta madefileetä
- 1rklmaissitärkkelystä
- 3(680 g)isoa pihvitomaattia
- 5(150 g)salottisipulia
- 2rs(à 100 g)siitakesieniä
- 2rklrypsiöljyä
- 1rklraastettua inkivääriä
- 8dlvettä
- 2kanaliemikuutiota
- 3rklPirkka kalakastiketta
- 1tlsokeria
- 2limettiä
- 1/2ruukkua korianteria
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa madefileet kuutioiksi ja pane kulhoon. Lisää sekaan maissitärkkelys ja kalakastike. Sekoita ja jätä sivuun.
- Kuutioi tomaatit pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Viipaloi siitakesienet. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna hedelmäliha.
- Kuumenna kattilassa öljy. Kuullota siinä sipulit, siitakesienet ja chili. Lisää hetken päästä tomaatit, inkivääri ja valkosipuli.
- Kuullota minuutin ajan. Lisää vesi ja murennetut kanaliemikuutiot, kalakastike ja sokeri.
- Kiehauta keitto ja anna poreilla parin minuutin ajan.
- Kumoa sekaan kalapalat ja puristettu limetinmehu (1/2 dl). Keitä edelleen muutama minuutti. Viimeistele hienonnetulla korianteilla ennen tarjoilua.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi