Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Grillinyytit sopivat moneen makuun

Grillinyytit sopivat moneen makuun

Grillinyytit sopivat erinomaisesti rentoon kesäkokkailuun. Grillinyytit ovat nopeasti grillissä valmistuva herkku ja makuvaihtoehdoissa vain mielikuvitus on rajana. Kokoa grillinyytteihin lempiraaka-aineesi ja nauti kesästä.

Grillinyytit ovat helppo ja nopea herkku

Grillinyytit ovat helppo ja maukas kesäinen herkku, joiden valmistukseen ei turhaa aikaa kulu. Esivalmistelutkin sujuvat nopeasti vaikka laiturilla tai takapihalla auringonpaisteesta nauttien. Grillinyytit maistuvat koko perheelle kun jokainen saa kääriä nyyttinsä itse. Grillaaminen kuuluu kesään, mutta grillinyyttejä voi valmistaa helposti myös uunissa.

Grillinyytit lihasta, lohesta ja kasviksista

Grillinyyteissä voi kypsentää helposti kesän kasvikset tai kalasaaliin. Munakoiso-hallouminyytit sopivat alkuruoaksi ja sitruunaiset fenkoli-perunanyytit maistuvat kalan lisukkeena. Edellisen päivän keitetyt uudet perunat voi hyödyntää helposti kirjolohi-perunanyyteissä tai vaikka mantelisissa ahven-perunanyyteissä. Kasvisnyytit kypsyvät grillissä vaivattomasti lihan lisukkeeksi ja koskenlaskija sulatejuusto maustaa kesäkurpitsanyytit. Kokeile myös makeita grillinyyttejä jälkiruoaksi vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa: helpot marjanyytit tai omena-raparperinyytit kruunaavat aterian. Kokoa siis grillinyyteistä herkullinen ateria, makuvaihtoehtoja on yhtä monta kuin grillaajaakin!