Joulu
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Joulumenu x 4

Joulumenu x 4

Joulun pitää maistua joululta, mutta vaihtelu virkistää aina. Tässä neljä jouluaaton menua: perinteinen, moderni, helppo ja vegaaninen joulumenu! Valitse suosikkisi ja yllätä juhlavieraasi joulupäivällisellä.

Perinteinen joulumenu

Perinteet kuuluvat jouluun, ja klassisia jouluruokia katetaan pöytään vuodesta toiseen. Joku tekee laatikot ja kinkun suvun salaisilla resepteillä, toinen kokeilee joka vuosi jotain uutta. Kirpeä ja kevyt jälkiruoka maistuu vielä silloinkin, kun maha on pullollaan jouluherkkuja.

Perinteinen joulumenu

Alkuruoat:

Pääruoat:

Jälkiruoka: Puolukkajäädyke

Viinit: Viinipostin suositukset

Moderni joulumenu

Tämän joulun herkut yhdistetään luovasti trendeihin. Rosolli pikkelöidään, perinteinen kinkku korvataan kalkkunalla ja jälkiruokakakku koristellaan kullalla. Kalapöydän herkutkin saavat uutta makua, kun silli kasataan kauniiksi voileipäkakuksi ja graavilohi saa ginikylvyn.

Moderni joulumenu

Alkuruoat:

Pääruoat:

Jälkiruoka: Kulta-suklaakakku

Viinit: Viinipostin suositukset

Helppo joulumenu

Joka vuosi jouluvalmisteluille ei liikene päivätolkulla aikaa, eikä siihen ole tarvettakaan. Helppo, mutta juhlava joulumenu syntyy myös vähällä vaivalla. Tuunaa kaupan valmiit joululaatikot ja asettele valmiit kalaviipaleet kauniisti esille - vaivaton joulupöytä on valmis!

Helppo joulumenu kopio

Alkuruoat:

Pääruoat:

Jälkiruoka: Piparkakkujäädyke

Viinit: Viinipostin suositukset

Vegaaninen joulumenu

Yhä useamman joulupöydän ääressä istuu nykyään yksi tai useampi vegaanista ruokavaliota noudattava. Vegaanisen joulupöydän loihtiminen ei ole lainkaan niin vaikeaa, kuin voisi kuvitella! Seitankinkku korvaa perinteisen kinkun ja porkkanalohi graavilohen - kaiken kruunaavat huikean maukkaat kasvislisäkkeet.

Vegaanienn joulumenu

Alkuruoat:

Pääruoat:

Jälkiruoka:

Viinit: Viinipostin suositukset