K-Plussan säännöt ja tietosuojaseloste päivittyvät 1.11.2022. Lue lisää täältä.
Joulumenu x 4

Joulumenu x 4

Miltä teidän jouluaattonne maistuu? Tässä neljä jouluaaton menua: perinteinen, erilainen, helppo ja vegaaninen!

Perinteinen joulumenu

Perinteet kuuluvat jouluun, ja klassisia jouluruokia katetaan pöytään vuodesta toiseen. Joku tekee laatikot ja kinkun suvun salaisilla resepteillä, toinen kokeilee joka vuosi jotain uutta. Pehmoinen juustokakku maistuu silloinkin, kun maha on pullollaan jouluherkkuja.

perinteinen joulumenu 2021

Alkuruoat:

Pääruoat:

Jälkiruoka:

Viinit:

Erilainen joulumenu

Pöydässä ei aina tarvitse olla kinkkua ja perinteisiä joulukaloja! Tästä menusta löydät vanhoja tuttuja joulun makuja hieman uudenlaisessa muodossa. Kalapöytä katetaan hieman fiinimmin, kinkun korvaa amerikkalaiseen tapaan kalkkuna ja kevyenä jälkiruokana syödään viikunoita.

erilainen joulumenu 2021

Alkumalja:

Alkuruoat:

Pääruoat:

Jälkiruoka:

Viinit:

Helppo joulumenu

Joka vuosi jouluvalmisteluille ei liikene päivätolkulla aikaa, eikä siihen ole tarvettakaan. Helppo mutta juhlava joulumenu syntyy vähällä vaivalla. Tuunaa kaupan valmiit joululaatikot ja asettele valmiit kalaviipaleet kauniisti esille - vaivaton joulupöytä on valmis!

helppo joulumenu 2021

Alkuruoat:

Pääruoat:

Jälkiruoka:

Viinit:

Vegaaninen joulumenu

Yhä useamman joulupöydän ääressä istuu nykyään yksi tai useampi vegaanista ruokavaliota noudattava. Vegaanisen joulupöydän loihtiminen ei ole lainkaan niin vaikeaa, kuin voisi kuvitella! Näyttävät punajuuri-Wellington ja tofukranssi komeilevat pöydän kuninkaina.

vegaaninen joulumenu 2020

Alkuruoat:

Pääruoat:

Jälkiruoka:

Viinit:

Ruoat kätevästi myös verkkokauapasta!