Plussan tietosuojaseloste on päivitetty. Lue lisää täältä.
Joulu
Joulumenu x 4

Joulumenu x 4

Miltä teidän jouluaattonne maistuu? Tässä neljä jouluaaton menua: perinteinen, erilainen, helppo ja vegaaninen!

Perinteinen joulumenu

Perinteet kuuluvat jouluun, ja klassisia jouluruokia katetaan pöytään vuodesta toiseen. Joku tekee laatikot ja kinkun suvun salaisilla resepteillä, toinen kokeilee joka vuosi jotain uutta. Unelmankepeä juustokakku maistuu silloinkin, kun maha on pullollaan jouluherkkuja.

perinteinen joulumenu 2020

Alkuruoat:

Pääruoat:

Jälkiruoka: Vaalea glögijuustokakku

Viinit: Viinipostin suositukset

Erilainen joulumenu

Pöydässä ei aina tarvitse olla kinkkua ja kalapöytää! Tästä menusta löydät perinteisiä joulun makuja, hieman uudenlaisessa muodossa. Kalapöytää edustaa ihana uunilohi, kinkun korvaa kalkkuna amerikkalaiseen tapaan ja rosollikin paistetaan uunissa halloumihunnun alla.

erilainen joulumenu 2020

Pääruoat:

Jälkiruoka: Ricottakakku

Viinit: Viinipostin suositukset

Helppo joulumenu

Joka vuosi jouluvalmisteluille ei liikene päivätolkulla aikaa, eikä siihen ole tarvettakaan. Helppo, mutta juhlava joulumenu syntyy myös vähällä vaivalla. Tuunaa kaupan valmiit joululaatikot ja asettele valmiit kalaviipaleet kauniisti esille - vaivaton joulupöytä on valmis!

helppo joulumenu 2020

Alkuruoat:

Pääruoat:

Jälkiruoka: Luumurahka

Viinit: Viinipostin suositukset

Vegaaninen joulumenu

Yhä useamman joulupöydän ääressä istuu nykyään yksi tai useampi vegaanista ruokavaliota noudattava. Vegaanisen joulupöydän loihtiminen ei ole lainkaan niin vaikeaa, kuin voisi kuvitella! Pöydän kaunein tarjottava on lehtitaikinakuoreen kääritty punajuuri-Wellington ja porkkanalohi graavilohen - kaiken kruunaavat huikean maukkaat kasvislisäkkeet.

vegaaninen joulumenu 2020

Alkuruoat:

Pääruoat:

Jälkiruoka: Vegaaninen glögijuustokakku ja lumihiutaletortut

Viinit: Viinipostin suositukset