Hedelmäisiä tarjottavia lastenjuhliin

Hedelmäisiä tarjottavia lastenjuhliin

Julkaistu 18.4.2018

Hauskat hedelmävartaat, veikeät vohvelitötteröt ja pirteät banaanitikkarit uppoavat nopeasti pienten juhlijoiden suihin – ilman sokerihumalaa!

Hauskat hedelmävartaat

Marjavartaat

Värikkäitä hedelmävartaita on helppo ja nopea valmistaa tarjottavaksi lastenkutsuille tai vaikkapa iltapäivän välipalaherkuiksi. Mehukkaiden hedelmäpalojen ja marjojen pujottelu varrastikkuihin on hauskaa puuhaa myös perheen pienimmille! Kokeile banaanisiivuista ja mansikoista koottua raidallista kestosuosikkia, sateenkaarivartaita tai makeita mansikkatikkuja.

Veikeät vohvelitötteröt

Hedelmätötteröt

Veikeät vohvelitötteröt ovat kevyempi vaihtoehto jäätelölle. Pilko synttärisankarin lempihedelmiä sekä -marjoja suuhun sopiviksi paloiksi ja lusikoi tötteröihin. Makeat makupalat sujahtavat helposti suuhun ja maistuvat herkullisilta vohvelikuoren kanssa nakerrettuina!

Pirteät banaanitikkarit

Banaanitikkarit

Erilaisiin strösseleihin ja murusiin dipatut banaanitikkarit ovat lastenjuhlien varma hitti! Leikkaa banaaneja haluamasi kokoisiksi paloiksi – puolikkaiksi, ohuemmiksi siivuiksi tai reiluiksi paloiksi – ja pujota ne pilliin tai jäätelötikkuun tikkareiksi. Kasta banaanipalat sulaan suklaaseen tai maapähkinävoihin. Kierittele tikkarit lopuksi erivärisissä strösseleissä, nonparelleissa, kookoshiutaleissa tai keksimurusissa.

Tee banaanitikkarit valmiiksi tai anna lasten kasata omansa pienenä juhlien ohjelmanumerona. Banaanitikkarit muuttuvat raikkaiksi banaanijädeiksi pakastamalla tikkuihin pujotetut banaanipalat ennen koristelua sekä sen jälkeen. Ei hassumpi välipalaidea kuumana kesäpäivänä!