Näin onnistut
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Vanhanajan hapankaalipiirakka

Vanhanajan hapankaalipiirakka

Happamanmakea täyte ja murea kuori tekevät tästä piirakasta vastustamattoman.

Ohjeidemme avulla onnistut valmistamaan vanhanajan mummin hapankaalipiirakan.

1. Valmista taikina ja pane se jääkaappiin vetäytymään täytteen valmistuksen ajaksi.

2. Valmista täyte paistokasarissa.

Hapankaalipiirakka

3. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli toinen taikinapala jauhotetulla alustalla 30 x 38 cm:n levyksi.  

Hapankaalipiirakka

4. Kauli loppu taikina lähes samankokoiseksi ja nosta taikinalevy täytteen päälle kanneksi.

Hapankaalipiirakka

Lähde: Pirkka 9/2012