Hellmann’s lanseeraa kaksi uutta vegaanista majoneesia!

Hellmann’s lanseeraa kaksi uutta vegaanista majoneesia!

Päivitetty 10.6.2021

Hellmann's tarjoaa tuotteita joka makuun ja ruokavalioon.

Vuonna 2018 Hellmann’s lanseerasi ensimmäisen vegaanimajoneesinsa, joka on vegaaniversio klassisesta Hellmann’s Real -majoneesista. Vegaanimajoneesin valmistuksessa ei ole käytetty kananmunia. Sillä on kuitenkin se sama kermainen koostumus ja hyvä maku, jota voit odottaa muilta Hellmann’s-majoneeseilta ja sitä voi hyödyntää ruoanlaitossa täysin samalla tavalla.

Vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä Hellmann's laajensi vegaanimajoneesien valikoimaansa kahdella uudella maulla. Uudet tulokkaat ovat vegaaninen Chipotle, jossa on loistava tasapaino mausteisuuden ja savuisen maun välillä, ja joka sopii täydellisesti kasvishampurilaiselle. Toinen uutuus on vegaaninen Aioli, jossa on herkullinen valkosipulin maku, ja joka sopii hyvin katkarapujen tai perunoiden kanssa. Vegaanimajoneesimme sopivat erinomaisesti vegaaneille, kasvissyöjille ja flexaajille, ja laajasta tuotevalikoimastamme löytyy tuotteita joka makuun.

UL Hellmanns K-media touko2021 2021 kuvituskuva 680

Kokeile majoneesejamme vaikka grilliruokien, merenelävien tai kasvisten kylkeen. Vegaanimajoneesimme on pakattu deli-inspiroituneeseen lasipurkkiin, joka sisältää 270 grammaa majoneesia.

Lue lisää Hellmann's historiasta täältä.

Tutustu maustekastikkoiden valikoimaan täällä.