Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Vikkelästi vappuun valmiilla ruoilla

Vikkelästi vappuun valmiilla ruoilla

Jäikö vappuun valmistautuminen viime tippaan, mutta vappubrunssi olisi kuitenkin kiva pistää pystyyn?

Nappaa tästä kauppareissulle ostoslista, joka mahdollistaa herkullisen piknikin tai brunssin kotona ilman suurempaa valmistautumista. Valmisruoista ja pakasteista saat loihdittua herkullisen brunssin, joka sopii erityiseti helppoutta ja nopeutta arvostavalle juhlijalle.

Suolaiset syötävät

Vappupäivänä maistuu erinomaisesti suolava purtava ja jos juhliminen pääsi venähtämään pikkutunneille, tarjoavat kaupan valmisruoat ja pakasteosaston tarjonta helpon reitin nälkäiselle. Heitä ostoskoriin vapun klassikkoja kuten perunasalaattia ja nakkeja, sekoita vihreä pikasalaatti raikastamaan ateriaa ja paista valmiit bataattiranskalaiset uunissa rapeiksi.

Makeat herkut

Täydelliseen vappubrunssiin ei tarvita ihmeempiä leipurin taitoja, koska esimerkiksi herkullisia donitseja saa myös valmiina. Karkit kaikissa vappuväreissään ilahduttavat vappudonitsien ohessa.

Lisäksi mukaan piknikille

Piknikin voi sään mukaan laittaa pystyyn joko puistoon tai omaan olohuoneeseen. Nosta viltille herkulliset vapputarjottavat ja varaa mukaan myös tarjoiluvälineet. Ulkona piknikkiä vietettäessä omaan roskapussiin on kätevä kerätä kerääntyneet roskat.