Mitä mukaan piknikille?

Mitä mukaan piknikille?

Mitä mukaan piknikille? Ikimuistoiseen piknikiin on monta reseptiä! Jotta piknik sujuisi mahdollisimman vaivattomasti, kokosimme sinulle muistilistan!

Ikimuistoiseen piknikiin on monta reseptiä! Jotta piknik sujuisi mahdollisimman vaivattomasti, kokosimme sinulle muistilistan pakattavista asioista!

Piknik-eväät

Ei piknikiä ilman eväitä! Kokoa herkkukori itsetehdyistä salaateista, herkullisista patongeista ja suussasulavista jälkiruoista. Nopeutta ja sponttaaneja piknikejä arvostava kipaisee hakemassa eväänsä K-Marketista matkan varrelta!

Viltti tai retkituolit

Eväsretkellä herkut katetaan maahan viltin päälle. Sujauta viltin alle vanha suihkuverho, niin maan kosteus ei pääse yllättämään. Jos maassa istuskelu ei ole sinulle, ota mukaan kokoontaitettavat retkituolit.

Astiat ja aterimet

Pakkaa mukaan tarvittava määrä astioita ja aterimia. Huomioi ruokailu jo suunnittelussa. Pakkaa herkkuja kauniisiin ja kestäviin lasipurkkeihin, jotka toimivat niin salaateille, jälkiruoille kuin juomillekin! 

Kori tai napakka juuttikassi eväiden kuljettamiseen

Muista pakata eväät järkevästi. Painavimmat astiat on hyvä pakata pohjimmaisiksi ja kevyet, helposti rikoutuvat pakkaukset päälle. Eväskori on perinteinen vaihtoehto, mutta myös kestävä juuttikassi on oiva valinta huviretkelle! Jos pakkaat evääsi kestävään laatikkoon, saat käännettyä sen eväspaikalla näppäräksi pöydäksi tai jakkaraksi.

Kylmälaukku Huomioi elintarvikkeiden säilyvyys. Kylmälaukku auttaa pitämään herkulliset ruoat hyvinä pidempää! Lue vinkkimme, kuinka eväät pysyvät viileinä >>

Pihapelit

Pihapelit ja piknik sopivat yhteen! Järjestä kunnon mölkkyturnaus tai haasta ystäväsi frisbeen heitossa. Palkinnoksi voittaja saa viimeisen piirakan palan!

Sateenvarjo ja kumisaappaat

Pessimisti ei pety.

Lämmikettä

Muista ottaa mukaan lämmintä vaatetta, jotta piknikiä ei tarvitse keskeyttää palelun takia. 

Roskapussi

Muista huolehtia ympäristön siisteydestä, jotta kaikilla on mahdollisuus nauttia piknikistä kauniin luonnon keskellä.

Kosteuspyyhkeitä ja paperia

Älä anna tahmeiden käsien ja jäätelöviiksien lannistaa. Paperipyyhettä on aina hyvä pakata mukaan eväskoriin. 

Aurinkovoide ja aurinkolasit

Kesäpäivästä on kivempi nauttia, kun varustelu on kunnossa!

Reilusti juomavettä

Kesällä pitää tankata riittävästi vettä! Muista ottaa kunnolla raikasta juomavettä mukaan. Kylmät vesipullot toimivat myös kylmäkalikkoina!

Muista myös nämä: 

  • Tyynyjä
  • Lukemista ja sanaristikoita
  • Yleisveitsi, pullonavaaja
  • Retkigrilli
  • Hyönteiskarkoite
  • Iloinen mieli

Inspiroidu piknikistä

    Sinua saattaisi kiinnostaa