Askartele ystävälle yllätys x 6

Askartele ystävälle yllätys x 6

Ihanin ystävänpäivälahja on itse tehty ja maistuu herkulliselta. Askartele suloiset eläinhahmot, herkkupussit ja muut värikkäät yllätykset ystävälle.

1. Herkkupussi ystävälle

Tarvitset

Asettele valitsemasi herkut pussiin. Leikkaa kartongista sopivankokoinen pala ja taita se keskeltä. Sulje pussi kartonginpalan avulla ja niittaa kiinni kartongin keskeltä muutamalla niitillä. Liimaa kartongille viestisi ja lisää koristeet. Käytä valmiita tulostettavia viestipohjia tai piirrä omasi!

2. Tikkari

Tarvitset

Leikkaa silkkipaperista noin 10 x 40cm kokoinen pala ja hapsuta se puolen sentin välein siten, että yläreunaan jää kolmen sentin ehjä kaistale. Kierrä silkkipaperi tikkarin ympärille ja kiinnitä nauhalla, tee rusetti.

herkkupussi ja tikkari ystävänpäivä (680 x 300)

3. Eläinkortti

Tarvitset

Leikkaa kartongista sopiva korttipohja ja taita kortti kahtia. Tee sydänstanssilla punainen sydän nenäksi. Voit myös piirtää nenän tussilla. Leikkaa taitellusta paperista kaksi pitkulaisen mallista sydäntä silmien kohtiin. Leikkaa korvat kahdesta erivärisestä paperista, liimaa ne päällekkäin ja kiinnitä paikalleen. Piirrä tussilla kasvonpiirteet. Tee sydänten sisäpuolelle avonaiset silmät, ja ulkopuolelle suljetut luomet.

ystävänpäiväkortti (680 x 300)

4. Herkkua halaava eläinhahmo

Tarvitset

Piirrä kartongille eläinhahmo, jolla on erityispitkät kädet. Voit käyttää valmiita kaavojamme tai sommitella oman eläimen. Leikkaa hahmo irti ja liimaa sille silmät. Piirrä muut kasvonpiirteet ja yksityiskohdat. Laita herkun taakse pala kaksipuoleista teippiä ja aseta se eläinhahmon syliin. Laita liimaa käsiin ja asettele hahmo halaamaan herkkua.

Eläinhahmojen kaavat 1

Eläinhahmojen kaavat 2

herkkua halaavat kortit ystävänpäivä (680x300)

5. Herkkurasia

Tarvitset

  • Erilaisia värikkäitä tai kuviollisia papereita
  • Nauhoja ja pieniä koristeita
  • Herkkuja

Valmista origamirasia K-Ruoan ohjeen mukaan. Tee muutama rusetti erilaisista papereista tai nauhoista rasian ympärille. Liimaa rusetit ja koristeet paikoilleen. Täytä rasia haluamillasi herkuilla.

Vinkki! Voit asettaa rasian myös samanlaiseen herkkupussiin, jonka ohjeet ovat yläpuolella.

6. Rusettikortti

Tarvitset

Leikkaa kartongista sopivankokoinen korttipohja ja taita se kahtia. Leikkaa toisenvärisestä kartongista rusetti siten, että rusetin saa aseteltua ilmavasti koholle paperista. Leikkaa myös nauhat, voit käyttää joko samaa tai eri kartonkia. Liimaa rusetti ja nauhat paikalleen ja kirjoita kortin tekstit. Sujauta kirjekuoreen reilusti paljettisydämiä yllätykseksi.

sydänkortti ystävänpäivä (680 x 300)

Askartelutarvikkeet kätevästi K-Citymarketista

Pompon-pallot - kuva

Pompon-pallot

Katso lisää ›

Kimalleliimasetti Basic, metallivärit - kuva

Kimalleliimasetti Basic, metallivärit

Katso lisää ›

Bic Kids huopakynä 12 kpl Kid colour - kuva

Bic Kids huopakynä 12 kpl Kid colour

Katso lisää ›

Tarra lajitelma - kuva

Tarra lajitelma

Katso lisää ›