5 yllättävää lahjaa ystävälle

5 yllättävää lahjaa ystävälle

Päivitetty 28.12.2023

Kortti, kukkia ja suklaata. Siinä perinteinen ystävänpäivälahja. Anna ystävälle tänä vuonna ystävänpäivälahjaksi jotain ihanaa, mieltälämmittävää ja yllätyksellistä. Tässä viisi vinkkiä itse tehtyyn DIY-ystävänpäivälahjaan!

1. Suussasulava ruokalahja

Makea itse tehty ruokalahja ilahduttaa aina. Leivo vaikka herttaisia piparminttumuffineita tai suloisia suklaasuukkoja. Myös muut suklaiset herkut maistuvat suurimmalle osalle! Pakkaa yksittäinen herkku sellofaaniin ja koristele lahjanarulla kauniisti. Paketin oheen voit kirjoittaa kauniin kortin, johon tulostat mukaan ruokalahjan reseptin.

Rocky road -palat 2023 (680x300) Kuvassa: Rocky road -palat

2. Hemmottelua keittiönkaapin antimista

Talven paukkupakkaset ja kuiva sisäilma kuivattaa yhden jos toisenkin ihoa ja tekevät hiuksista sähköiset. Lahjoita ystävälle hemmottelua itse tehdyn lahjan muodossa. Kahvinpuruista, juoksevasta hunajasta ja kookosöljystä syntyy tehokas kuorintavoide, kosteuttava avokadonaamio sopii niin kasvoille kuin hiuksille ja rentouttava merisuolakylpy pehmentää rasittuneita jalkoja. Tee ruokakaapin kaunistajat valmiiksi pieniin purkkeihin ja kokoa ystävälle kolmen kauneushoidon setti! 

3. Illalliskutsu

Ystävänpäivänä moni on suunnannut ystävien kanssa ravintolaan herkuttelemaan valmiiseen pöytään. Yllätä ystävä valmistamalla maistuva ystävänpäivän dinneri aivan itse. Onko ystäväsi kasvisruoan ystävä vai kokkaisitko hänelle ennemmin maistuvat vohvelikestit? Katso reseptit ystävänpäivän menuun.

Vegaaninen lasagne (680x300) Kuvassa: Vegaaninen lasagne

4. Lahjakortti ilahduttaa aina

Onko ystävällä jo kaikkea mitä kuvitella saattaa? Anna lahjaksi K-kaupan lahjakortti.

Voit liittää lahjakorttiin esimerkiksi tekstin: Aloitetaanko yhteinen harrastus? Tällä lahjakortilla saat viimeisen päälle treenivaatteet ja -välineet. Tulosta mukaan vaikka paikallisen liikuntakeskuksen tai kuntosalin lukujärjestys ja voitte yhdessä valita suosikkijumpan tai molemmille sopivan treeniajankohdan!

5. Kukkakimppu ja konvehdit itse tehtynä

Kaupasta ostetun klassikkolahjan sijaan yllätä ystävä itse tehdylla versiolla. Kukkakimpun sidonta onnistuu myös itse. Näin kimpusta löytyy varmasti ystävän lempikukka ja kimpun kokoajan persoona näkyy lahjassa. Katso vinkit juhlapäivän kauneimman kukkakimpun kokoamiseen. Valmista kukkien kaveriksi itse tehdyt suklaakonvehdit ja pakkaa ne kauniisti lasipurkkiin tai sellofaaniin.

Nappaa leikkokukat ystävälle

Pirkka terttuneilikka Reilun kaupan KE - kuva

Pirkka terttuneilikka Reilun kaupan KE

Katso lisää ›

Pirkka Parhaat isokukkainen krysanteemi - kuva

Pirkka Parhaat isokukkainen krysanteemi

Katso lisää ›

Pirkka Reilun kaupan ruusu 10kpl - kuva

Pirkka Reilun kaupan ruusu 10kpl

Katso lisää ›

Pirkka Parhaat kukkakimppu L - kuva

Pirkka Parhaat kukkakimppu L

Katso lisää ›