K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Ystävänpäivän illallinen nautitaan yhdessä

Ystävänpäivän illallinen nautitaan yhdessä

Kata ystävänpäivä illalliselle itse tehtyjä ruokia tai oikaise valmiilla herkuilla. Kynttilänvalossa nautittu ystävänpäivän illallinen hurmaa niin oman rakkaan kuin parhaat ystävätkin.

Ystävänpäivän illallinen jaettavista herkusta

Jaettu ilo on moninkertainen ilo, kuuluu vanha sananlasku. Kata ystävänpäivän pöytään jaettavia ruokia! Omenasiiderissä kypsennettyjä simpukoita nostetaan pöytään isossa padassa, josta kukin kauhoo itselleen sopivan annoksen. Pääruokana tarjottavat possutacot lainaavat makumaailmansa legendaarisilta Tacos al Pastor -tacoilta. Jälkiruokana syödään baked alaskaa eli uunijäätelöä.

Ystävänpäivän jaettava menu 2022

Ystävänpäivän illallinen yhdessä tehden

Pientä näpertelyä vaativia ruokia on mukavampi tehdä yhdessä kuin yksin. Alkupalana maistuvat raikkaat vietnamilaiset kesärullat, pääruokana taas taikinaan kääräistyt dim sumit, joiden höyryttäminen on kokonaan oma ohjelmanumeronsa. Jälkiruokaa voi siirtyä nauttimaan pois pöydän äärestä vaikkapa sohvalle juttelemaan, sillä valkosuklaa rocky road on helppoa naposteltavaa.

yhdessä yp menu

Ripeästi valmiista aineksista

Mikäli ystävänpäivän aikataulu on kiireinen, on illallisesti turha ottaa lisää stressiä! Mainio ateria syntyy myös valmiista aineksista. Lämpimään mozzarellasalaattiin tarvitsee ainoastaan pilkkoa ainekset ja laittaa ne uuniin, ja Pirkan ihanat venussimpukat valmiiden bataattiranskalaisten kanssa valmistuvat hetkessä. Muiden ruokalajien aikana tarjoiluvalmiiksi sulava mutakakku kruunaa romanttisen aterian.

helppo yp menu