Ystävänpäivän illallinen nautitaan kynttilänvalossa

Ystävänpäivän illallinen nautitaan kynttilänvalossa

Kata ystävänpäivä illalliselle itse tehtyjä ruokia tai oikaise valmiilla ystävänpäivän herkuilla. Kynttilänvalossa nautittu ystävänpäivän illallinen hurmaa niin oman rakkaan kuin parhaat ystävät.

Ystävänpäivän illallinen yhdessä tehden

Pientä näpertelyä vaativia ruokia on mukavampi tehdä ystävän tai oman rakkaan kanssa. Alkupalana maistuvat raikkaat vietnamilaiset kesärullat, pääruokana taas taikinaan kääräistyt dim sumit, joiden höyryttäminen on oma ohjelmanumeronsa. Jälkiruokaa voi siirtyä nauttimaan pois pöydän äärestä vaikkapa sohvalle juttelemaan, sillä valkosuklaa rocky road on helppoa naposteltavaa.

yhdessä yp menu

Ystävälle kevyesti kasviksista

Jos ystävä on kasvissyöjä tai haluatte muuten vaan nauttia hieman kevyemmän illallisen, sopii tämä menu siihen mainiosti! Lempeän makuinen pinaatti korvaa perinteiset salaatinlehdet avokado-vuohenjuustosalaatissa, ja päärynä yllättää suolaisen sinihomejuuston parina gorgonzola-päärynäpastassa. Helppo suklaamousse syntyy vain kahdesta raaka-aineesta.

kasvis yp menu

Ripeästi valmiista aineksista

Mikäli ystävänpäivän aikataulu on kiireinen, on illallisesti turha ottaa lisää stressiä! Mainio ateria syntyy myös valmiista aineksista. Lämpimään mozzarellasalaattiin tarvitsee ainoastaan pilkkoa ainekset ja laittaa ne uuniin, ja Pirkan ihanat venussimpukat valmiiden bataattiranskalaisten kanssa valmistuvat hetkessä. Muiden ruokalajien aikana tarjoiluvalmiiksi sulava mutakakku kruunaa romanttisen aterian.

helppo yp menu